13.9 C
București
vineri, februarie 23, 2024
AcasăEconomieUnde locuieste Zoltan Teszari, "miliardarul fara chip" patron al RCS&RDS, pe care...

Unde locuieste Zoltan Teszari, „miliardarul fara chip” patron al RCS&RDS, pe care putini oameni au ocazia sa-l cunoasca?

in:

Stiri pe acelasi subiect

Mașinile electrice se ieftinesc pe fondul scăderii cererii

Sub presiunea concurenţilor chinezi, marii producători auto americani şi...

Efectele razboiului: masinile rusesti interzise in tarile europene

Polonia, Finlanda si tarile baltice interzic intrarea masinilor rusesti....

Salariul minim va creşte la 3.300 de lei brut. Cât va ajunge să fie la 1 ianuarie

Guvernul a agreat să majoreze salariul minim pe economie,...

În anul 2016 a fost desemnat de revista Forbes, cel mai bogat om de afaceri din Transilvania, având o valoare estimală la 1.7 miliarde de lei. Zoltan Teszari este orădeanul care a reușit să facă din RCS & RDS unul din cei mai importanţi operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicaţii în Ungaria, Cehia, Serbia, Spania şi Italia, Slovacia şi Croaţia.

Despre acesta se știu însă foarte puține și asta pentru că evită apariţiile în public, fiind supranumit “miliardarul invizibil” sau „miliardarul fără chip”.

Omul de afaceri bihorean duce o viaţă discretă şi deşi are o avere impresionantă nu are zeci de case sau maşini. Teszari preferă să locuiască în anexa unui hotel de două stele aflat în vecinătatea unei păduri de lângă Oradea şi are două maşini, un Porsche Cayenne şi un Ferrari 430. Despre patronul RCS&RDS se mai ştie că a practicat judo şi a reprezentat România, în 1990,  la Campionatul European de judo, pentru juniori, din Turcia. Acesta a obţinut medalia de argint, fiind învins în finală de elveţianul Eric Born, potrivit Business Magazin.

Image result for Zoltan Teszari

Ultimele stiri