Acasă Sanatate Unde te poti vaccina fara sa astepti. Harta locurilor libere disponibile in...

Unde te poti vaccina fara sa astepti. Harta locurilor libere disponibile in Romania

162

Harta locurilor disponibile pentru programari la vaccinare arata marti 6 aprilie 2021 ca la nivel national sunt peste 20.000 de doze AstraZeneca disponibile. Potrivit datelor oficiale, in niciun centru nu sunt locuri disponibile pentru vaccinarea cu Pfizer si Moderna.

Potrivit datelor disponibile pe vaccinare-covid.gov.ro in cele mai multe judete din tara nu mai exista niciun loc disponibil pentru vaccinare, cu niciun din seruri.

Sunt, insa, mai multe judete in care sunt disponibile doze de vaccin AstraZeneca. Cele mai multe doze disponibile sunt in Timis (5.251), Cluj (1.615) si Brasov (1.565).

La polul opus, judetele in care nu este niciun loc liber pentru vaccinare sunt: Teleorman, Ilfov, Prahova, Arges, Valcea, Sibiu, Harghita, Mures, Bistrita Nasaud, Galati, Botosani, dar si Municipiul Bucuresti.

Campania de vacccinare din Romania a intrat de luni, 15 martie 2021, in etapa finala, cea de-a treia, a imunizarii populatiei generale.

Luni, 5 aprilie 2021, au ajuns in Romania peste 500.000 de doze Pfizer. Acestea vor fi distribuite centrelor zonale in zilele urmatoare.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos