9.8 C
București
joi, aprilie 18, 2024
AcasăStirea zileiUniversitati din TOP 10 MONDIAL, la care predau laureati ai premiului Nobel,...

Universitati din TOP 10 MONDIAL, la care predau laureati ai premiului Nobel, SE LUPTA pentru Costin Dobrin, un elev GENIAL din Constanta!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Costin Dobrin, fiul unor profesori din Constanţa, a reuşit să uimească faimoase universităţi americane, precum Columbia şi Harvard, aflate în Top 10 la nivel mondial. Profesori de prestigiu s-au declarat „profund impresionaţi“ de elevul de la Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân şi vor să-l aibă ca student, relateaza Adevarul.

Costin Dobrin, elev în clasa a XII-a la Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân din Constanţa, este un liceean strălucit, multipremiat la nivel internaţional.

„În noaptea de 31 martie, la sfârşitul zilei mele de naştere, am primit răspunsurile de la restul universităţilor unde depusesem aplicaţii. Am fost extaziat când am aflat că am fost acceptat nu doar la Columbia, ci şi la Harvard! Universităţile îmi comunicau că abia aşteaptă să mă aibă student din toamnă. Atunci când am deschis notificarea de la Harvard pentru a afla răspunsul, s-a deschis automat un videoclip cu Mark Zuckerberg, care a fost student acolo timp de 2 ani. M-a surprins plăcut şi am apreciat bucuria cu care vorbea despre anii frumoşi pe care i-a petrecut acolo“, relatează Costin.


Citeste si:

O eleva din Craiova a intrat in ELITA Marii Britanii: Mi-as fi dorit ca pe diploma sa scrie FROM ROMANIA!


Răspunsuri pozitive a mai primit de la universităţi din Top 25 la nivel internaţional. Aşa că liceanul din Constanţa are o alegere foarte grea de făcut, dar deja înclină spre o anumită universitate, pe care o consideră opţiunea sa nr.1.

Costin Dobrin îşi doreşte să studieze Ştiinţele Pământului, iar la Columbia va urma cursuri la care predau profesori care sunt laureaţi Nobel.

Ultimele stiri