16.6 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăMondenUnul dintre cei mai IUBITI concurenti de la Vocea Romaniei a ajuns...

Unul dintre cei mai IUBITI concurenti de la Vocea Romaniei a ajuns IN STRADA! Apel disperat la OAMENI!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Un fost concurent de la „Vocea României”, a lansat, marţi, pe pagina de Fcebook, un apel disperat în care mărturisește că a ajuns la capătul puterilor.

„Din păcate, începând de azi, sunt încă un artist care ajunge în stradă! Da, asta e viața, nu mai pot să stau unde stau și nici nu am unde să mă duc. Vă voi mărturisi niște lucruri care poate vă vor șoca. Nu am niciun leu în buzunar, nu am mâncat de câteva zile, nu produc bani de 2 ani. De doi ani trăiesc din mila unor oameni și nici familia nu poate să facă nimic pentru mine, fiind îngropată la rându-i în datorii.

Citeste si:

Am avut 3 sau 4 cântări în ultimii 2 ani. Am poprire pe toate conturile bancare pentru aproximativ 3000 de lei. Nu mi-am cumpărat haine de 2 ani. Mi-am pierdut telefonul acum 8 zile și bineînțeles că nu am bani să-mi cumpăr altul. De aceea nici nu am putut să vă mai ofer filmări noi de la studio. Vă mulțumesc celor care au răspuns pozitiv invitației mele, însă dată fiind situația, mă văd nevoit să sistez o perioadă întâlnirea dintre noi, cu speranța că nu va fi pentru totdeauna. emoticon smile Voi continua să postez cum voi mai avea ocazia, pentru cei care vor rămâne alături de mine. Mă rog la Dumnezeu doar să am puterea să termin ‘Dragostea e un drog’ pentru voi, poate atunci voi fi mult mai bine înțeles!”, a scris Cristi Nistor, pe Facebook.
vocea 2

Ultimele stiri