Acasă Comentariul zilei USR si-a anuntat pretentiile. Barna: ”Dacian Cioloș este propunerea noastră de premier...

USR si-a anuntat pretentiile. Barna: ”Dacian Cioloș este propunerea noastră de premier fără echivoc”

Dan Barna a declarat, luni seară, la Digi24, că în actualul context, este nevoie de un premier credibil și că Dacian Cioloș este propunerea ”fără echivoc” a USRPLUS: ”Singura alianță posibilă de centru dreapta este PNL-USRPLUS-UDMR, probabil și o parte din minorități”, a mai adăugat liderul USR:

  • ”Mesajul pe care l-am transmis este că e nevoie de un premier credibil, cu imagine care să redea speranța românilor că se pot face reforme în România.
  • USRPLUS va merge la consultările de la Cotroceni cu propunerea Dacian Cioloș, este o propunere care are și credibilitate, experiență. Nu există niciun echivoc, propunerea USRPLUS este Dacian Cioloș, nu este un balent comunicațional.
  • Angajamentele noastre sunt teme pe care le prezentăm de două luni de zile și care vor face parte din agenda viitoarei guvernări.
  • Electoratul român și-a pierdut încrederea în clasa politică, într-o pondere mai mare decât ne așteptam. Pentru ca acest lucru să se schimbe trebuie să în primele 6 luni să venim cu măsuri foarte certe pentru pensiile speciale, proiectul fără penali, DNA-ul pădurilor și așa mai departe”, a declarat Dan Barna, luni seară, la Digi24.
URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPSD se întoarce la discursul extremist si anti-european din epoca Dragnea. Ciolacu vrea alianta cu AUR
Articolul următorDe unde încep negocierile: PNL-8 ministere, USR-5, UDMR-3. Orban – presedinte al Camerei Deputatilor