facebook
Social

Vacante la preturi accesibile, la Targul de Turism din Capitala! Vezi care sunt ofertele

Editia de toamna a Targului de Turism le pregateste romanilor o multime de vacante si oferte pentru vara anului viitor. 

targ-turism
Spre exemplu, in perioada 13 – 16 noiembrie 2014, Christian Tour trimite romanii in vacanta cu avans de doar 25 de euro! In acest sens lanseaza o oferta speciala, First Minute pentru sejururi le din vara 2015 care pot fi achizitionate cu un avans de doar 25 euro/camera, restul de plata pana la 21 zile inainte de data calatoriei.

Oferta este valabila pentru toate destinatiile din portofoliul tour-operatorului. Exemple in acest sens sunt desinatii precum: Riviera Olimpului, pachet de la 19 euro (autocar/individual), Insula Zakynthos, pachet de la 68 euro (avion/autocar/individual), Insula Creta , pachet de la 184 euro (avion), Antalya pachet de la 325 euro (avion), Insula Rodos pachet de la 299 euro (avion). 

Noutatea sezonului estival 2015 fiind lansarea primei curse charter avion catre Insula Madeira, fiind disponibile pachete de vacanta de la 639 euro.

Pentru sfarsitul de an, agentia Christian Tour aduce turistilor romani oferte speciale in piata din Romania, in destinatii dintre cele mai diverse, cum ar fi:

• Dubai, pachet de vacanta de la 716 euro
• Craciun de basm la Viena 2014 pachet de vacanta de la 259 euro
• Craciun la PRAGA- Viena 2014 pachet de vacanta de la 225 euro
• Piata de Craciun la Viena economic 2014 pachet de vacanta de la 149 euro
• Piata de Craciun 2 la Praga 2014 pachet de vacanta de la 199 euro
• Revelion in CROATIA 2015 pachet de vacanta de la 399 euro
• Revelion in VENETIA 2015 pachet de vacanta de la 245 euro

“Pentru editia a 2 a Targului de Turism al Romaniei prevad ca romanii prezenti la targ vor fi foarte interesati de ofertele First Minute. Ne asteptam ca acestia sa-si faca rezervare din timp pentru a beneficia de reducerile de pana la 50% si pentru as putea asigura camera si perioada dorita. De asemenea, pachetele pentru vacanta de Revelion si schi in statiunile consacrate din Austria sau Bulgaria vor fi la mare cautare fiindca ne aflam in prag de sezon. Agentia noastra se asteapta la o cerere mult mai mare in acest an, fata de anii precedenti, pentru destinatiile exotice si croazierele din perioada primaverii”, declara Marius Pandel, CEO Christian Tour

Surpriza pentru participantii la targ o reprezinta concursul cu premii ce constau in vacante la alegere intre 1 City Break la Roma, 1 sejur in Corfu sau 1 circuit cu avionul Turcia-Capadokkia.

„Clientii nostri se pot inscrie la concurs prin accesarea infotouch-urilor care vor fi amplasate in mai multe zone ale standului si vor raspunde la un scurt chestionar despre vacante. De asemenea, in final pot castiga pe loc un voucher de reducere in valoare de 50 euro la vacantele Christian Tour.” declara Marius Pandel

Standul Christian Tour se afla in Pavilion C1; iar Targul de Turism al Romaniei, editia de toamna isi deschide portile joi pe 13 Noiembrie si asteapta vizitatori pana duminica (16 noiembrie).

Sursa: Christian Tour

Share Page

Close