Acasă Comentariul zilei ”Vaccinarea la chiuveta”, noul fenomen care a speriat medicii din Romania

”Vaccinarea la chiuveta”, noul fenomen care a speriat medicii din Romania

37

Medicii din Timișoara se confruntă cu un fenomen care tinde să capete amploare: unii pacienți cu COVID-19 ajung la spital cu forme severe, deși spun că sunt vaccinați, scrie tion.ro. „Noi ne punem problema: cei care vin cu forme severe de boală și se declară vaccinați, oare chiar sunt vaccinați?”, se întreabă managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, medicul Cristian Oancea.

  • „Discrepanța între evoluția bolii și modul în care ei s-au declarat a fi vaccinați, chiar dacă au certificatul de vaccinare, ne-a făcut să ne punem întrebări, iar acest fenomen a apărut în mod special la persoanele vaccinate cu doza unică.
  • Să nu fie vorba, între ghilimele, de vaccinarea la chiuvetă. Adică te duci, plătești underground cât e vaccinarea, doza se aruncă și tu obții certificatul că ești vaccinat.
  • Cert este că deja în spațiul public se aude din ce în ce mai mult de oameni care caută să obțină certificate fără să fie vaccinați.
  • Atragem atenția tuturor care fac vaccinare, pe această cale, să nu se joace cu asemenea lucruri, pentru că pun în pericol viața oamenilor!”, a declarat miercuri, la Digi 24, medicul Cristian Oancea.

Poliția Timiș a anunțat că a început verificări.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos