Acasă Bucuresti Vaduva, mama a cinci copii, lucra pentru 100 de lei pe zi...

Vaduva, mama a cinci copii, lucra pentru 100 de lei pe zi in clubul Colectiv! A murit arsa de vie!

25
O femeie vaduva, mama a cinci copii, angajata la negru la clubul Colectiv si platita cu 100 de lei pe zi, a murit in incendiul de vineri noapte, ea mergand la serviciu in locul unei colege, care o rugase sa ii faca aceasta favoare pentru ca se simtea rau.

Potrivit Digi24, citata de Mediafax, printre cei care au murit in incendiul de vineri seara, soldat cu moartea a 27 de persoane si ranirea altor aproape 200, se numara si una dintre angajatele care se ocupau de curatenia localului.

Familia acesteia a declarat ca era angajata la negru si ca primea 100 de lei pe zi, iar vineri seara a mers la munca in locul unei alte colege.

„Erau mai multe fete pe care le trimitea cu randul. Si ea se numara printre ele. In acea zi, nu trebuia sa fie ea. Colega ei a sunat-o si i-a spus: „Te rog frumos, poti sa imi faci in loc, ca eu ma simt foarte rau?” Si atunci ea a mers”, au spus membri ai familiei vaduvei, in urma careia au ramas cinci copii minori.


Citeste si:


„A preferat pentru un milion sa mearga acolo pentru ca este prea amarata. Va dati seama: sotul decedat, o mama decedata, un tata paralizat la pat si cinci copii. Avea 38 de ani. Si copiii minori toti. Cei mai mici sunt in varsta de 11 ani, gemeni”.

In incendiul de vineri seara, din Club Colectiv, au murit 27 de persoane, intre care si doi dintre membrii trupei Goodbye Gravity, chitaristii Vlad Telea si Mihai Alexandru, iar aproximativ 200 au fost ranite, din care 146 au fost internate in spitalele din Capitala.

Vineri seara, clubul Colectiv gazduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album – „Mantras of war”, intrarea la concert fiind libera.

Martori aflati in club au declarat pentru Mediafax ca incendiul a fost provocat de artificiile din timpul spectacolului, buretele antifonic de pe un stalp al cladirii aprinzandu-se, iar ulterior focul s-a propagat la tavan. Bucati din plafon, care era capitonat si el cu burete antifonic, s-au desprins si au cazut peste oameni.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos