Acasă Bucuresti Ipoteza HALUCINANTA: Incendiul de la Colectiv a fost PROVOCAT? Exista mai multe...

Ipoteza HALUCINANTA: Incendiul de la Colectiv a fost PROVOCAT? Exista mai multe indicii care sustin teoria!

Adeptii teoriei conspiratiei cred ca incendiul de la clubul Colectiv ar fi fost provocat si ca exista mai multe semne si indicii care sustin afirmatia.

Evident că cei mai mulți nu vor pleca urechea la astfel de teorii după ce autoritățile au demonstrat pe cât posibil că totul a fost un accident provocat de o combinație de incompetență, greșeli, corupție, indolență.

După ce zeci de teorii despre incident au fost lansate, o nouă teorie şochează minţile de pretutindeni. Halloween-ul de anul acesta ar fi fost al 666-lea, ceea ce înseamnă că prima oară a fost sărbătorit în anul 1349. Conform mai multor surse, Halloween-ul este o sărbătoare celtică care a început să se răspândească în secolul XIX, ceea ce face teoria celui de al 666-lea Halloween să pară validă, scrie stiripesurse.ro.

În plus, solistul trupei Goodbye to Gravity ar fi avut premoniţii despre eveniment. Cu puţin timp înainte ca spectacolul de vineri seară în cadrul căruia trebuia să se lanseze noul album al trupei, trupa a acordat un interviu pentru PRO TV. Andrei Găluţ, solistul trupei a avut o premoniţie despre ce urma să se întâmple. „Cântăm în România pentru că aici ne-am născut, dar nu ţinem neapărat să şi murim aici, iar numele trupei ne defineşte pentru că reflectă reticenţa noastră şi a muzicii noastre de a fi încadrată în tipare sau reguli stricte stabilite de alţii. Deci ar fi asta şi faptul că ne place sa sărim pe scenă. Avem background-uri destul de diferite şi ascultam genuri muzicale variate, însă locul în care preferinţele noastre se întâlnesc şi ne ajută să creăm muzica nouă, e Goodbye To Gravity”, a zis Andrei în interviu.


Citeste si:

Listele complete cu toti cei care si-au pierdut viata in incendiul de la Colectiv! Pana acum…

VIDEO cu puternic impact emotional! Primele imagini din timpul incendiului din clubul Colectiv!


Ca şi cum nu ar fi fost suficient, o premoniţie şi mai îndepărtată a fost descoperită!


În recenziile clubului cu pricina de pe google a fost lăsat un comentariu în urmă cu o săptămână care anunţa incendiul în care zeci de vieţi au fost pierdute. „Naşpa, explodează”, a scris cineva de pe un cont cu numele de „Vali F.” acum o săptămână, dând locaţiei un rating de o stea din cinci.

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die”. Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în această seară în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

Parchetul General a preluat cazul, iar autoritățile de la cel mai inalt nivel s-au mobilizat imediat.

4 persoane decedate au rămas neidentificate. În plus, în spitale sunt tineri răniţi grav a căror identitate nu a fost însă stabilită, scrie spynews.ro. Trupurile neînsufleţite au fost transportate  deja la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti.

Ultimul bilanţ al incendiului Club Colectiv arată că 27 de persoane sunt decedate şi alte 146 de persoane sunt internate la acest moment la spitalele din Capitală.

Potrivit supravieţuitorilor incendiul a fost provocat de artificiile din timpul spectacolului, buretele fonic de pe unul dintre stâlp de susţinere al clădirii aprinzându-se, ulterior focul cuprinzând tavanul. Apoi, bucaţi din plafon s-au desprins şi au căzut peste oameni. Cuprinse de panică, persoanele din club s-au îmbulzit spre iesire. În busculadă, mai mulţi tineri au murit.

 

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentVaduva, mama a cinci copii, lucra pentru 100 de lei pe zi in clubul Colectiv! A murit arsa de vie!
Articolul următorIon Tiriac se afla in mijlocul unui IMENS SCANDAL DE CORUPTIE in Spania! Vezi ce a facut magnatul!