Acasă ACTUALITATE Vasile Dîncu recunoaște sincer: PSD a adus numai idioți în Guvern

Vasile Dîncu recunoaște sincer: PSD a adus numai idioți în Guvern

1923

Vasile Dincu, sustinut de actuala conducere a PSD pentru functia de presedinte al Consiliului National al PSD, a dezvaluit joi cum s-a ajuns ca guvernele instalate de Dragnea sa aiba „100 de ministri in trei guverne”. „Nu s-a intamplat niciodata asta in intreaga lume”, a subliniat Dincu.

„Ce s-a intamplat din 2016, mai ales in primul an, in 2017, a distrus total imaginea PSD-ului. Din 46% am ajuns la 20%. In aceasta perioada s-au intamplat cateva lucruri care ne-au facut sa pierdem. In primul rand, selectia oamenilor pentru guvern. A fost facuta dupa niste algoritmi de tranzactii. Presedintele partidului de atunci a zis ‘dom’le, judetele astea, daca ma sustineti, va dau la fiecare cate un post de ministru. Si si-au adus toti ministri. Am rulat 100 de ministri in trei guverne. Nu s-a intamplat niciodata asta in intreaga lume. A fost o fragmentare a actului administrativ imposibila.

Apoi, au nimerit cativa oameni in guvern cu imagine foarte proasta si cu comunicare foarte proasta. Intr-un guvern iti trebuie doar trei idioti ca sa strice toata imaginea guvernului respectiv. Toata lumea este cu ochii pe tine, daca ai unul care face gafe, balbe, ai pierdut pe aceasta tema”, a spus Dincu.

„Tema justitiei a ucis intreaga guvernare. Acolo s-au cuplat America, Europa, societatea civila, presedintele si au infrant”, a adaugat Dincu.

Dincu a recunoscut ca a avut o „relatie de amicitie, prietenie” cu Liviu Dragnea si ca l-a ajutat pe acesta in timpul campaniei din 2016.

„Din pacate nu am fost eu consilierul lui principal, eu am fost un consilier din afara. A avut consilieri straini, care, de cand ii stiu eu de 20 de ani, intotdeauna au gresit in Romania, cand au consiliat si pe Adrian Nastase si pe Geoana. Cred ca Dragnea putea sa faca mai mult daca ma asculta si pe mine”, a mai spus Dincu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos