Vedeta de radio si TV: Hal de ministru al Educatiei, asasin al gramaticii limbii române…

Vedeta de radio si TV: Hal de ministru al Educatiei, asasin al gramaticii limbii române…

Ministrul Educației se face de râs la fiecare apariție publică. Și ce ne mai chinuiau profesorii de limba română pentru greșelile făcute acum de ministrul Liviu Pop.

Pe Facebook, Daniel Buzdugan a scris: „Hal de ministru al Educatiei, asasin al gramaticii limbii române…. Băi, nea Liviu Drag., pune-l, bre, mai bine pe Nelson Mondialu’, că-i mai bun, bre! Nu că zic, dar spun!

Iar dvs., domnule ,,Genunche”, ,,decât” atât : Marș Înapoi în viitor! ? Și o idee pentru televiziunile din România: băgați-l rapid in programul de divertisment Revelion 2018 și rupeți în audiență!
Si o părere: cred că nevasta l-a luat pt. că-i amuzant!
Altă părere: omu e deștept, dar având în cap colecția integrală a perlelor de la bac, nu mai face diferența între corect și incorect , cum era aia cu succes/succesuri a Elenei Băsescu:))”

Digi 24 anunță că Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a transmis un mesaj pe Facebook privind politica actualei guvernări, despre care afirmă că determină scăderea şomajului şi creşterea atractivităţii pieţei muncii din România. Dincolo de caracterul politic al declaraţiei, ministrul face două greşeli de exprimare.

“Trebuie remarcat ca numărul şomerilor a scăzut constant, în fiecare lună de guvernare PSD – ALDE, ceea ce descrie o tendință sănătoasă și de durată, care s-a mai manifestat în nicio guvernare precedentă” – este paragraful care conţine prima greşeală.

“Este evident că politica actualei guvernări, de mărire a salariului minim şi a salariilor bugetarilor, vor determina si o mărire a salariilor din domeniul privat” – este paragraful care conţine cea de-a doua greşeală.Share this post