10.8 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăEconomieVeste buna pentru bugetari! Primesc bani mai multi!

Veste buna pentru bugetari! Primesc bani mai multi!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Pentru ca Romania inregistreaza un excedent bugetar, banii ar putea fi dirijati catre angajatii din sistemul public, scrie stiripesurse.ro.

Astfel, dupa dihotomia pe codul fiscal – intors de la presedintele Iohannis, Guvernul Ponta analizeaza, unii spun cu succes, posibilitatea ca pentru bugetarii care nu si-au luat concediul de odihna stipulat de lege, sa li se plateasca zilele (restul de concediu ramas din anul 2014, respectiv anul curent), daca acestia din urma vor opta pentru aceasta printr-o cerere adresata ordonatorului de credite.

In prezent, restul neefectuat de concediu nu se mai plateste, o masura luata in anii trecuti in urma crizei economice din anii 2010-2012.


 

Citeste si:

VESTEA ANULUI PENTRU BUGETARI: Salariile cresc cu pana la 70 de procente!

Bugetarii se vor bucura de ZILE LIBERE care sa lege Craciunul si Anul Nou de week-end! Vezi datele care vor fi declarate libere!


 

Desi, pare o masura populista, numarul de bugetari care ar beneficia de aceasta masura, nu este asa mare, impactul economic nu este de natura sa afecteze finantele pe plus ale Romaniei, asa cum iese dintr-o statistica a Ministerului Finantelor.

Aceasta masura se va regasi intr-o ordonanta de urgenta pana la sfarsitul anului acesta.

Ultimele stiri