Acasă ACTUALITATE Vestea buna a RDS&RCS pentru toti abonatii!

Vestea buna a RDS&RCS pentru toti abonatii!

Abonaţii RCS & RDS au parte de vești bune la final de an. Compania va introduce în grila de televiziune Digi TV următoarele canale de televiziune: Discovery Channel, TLC, E! Entertainment HD, versiunea HD a canalului HBO2 şi Cinemax2, anunţă digi24.ro.

Discovery Channel va fi din nou disponibil în grila TV de cablu analogic şi digital, cât și pe satelit, în pachetul de bază.

TLC va fi introdus în grila TV de cablu analogic şi digital, cât și pe satelit, în pachetul de bază. TLC este televiziunea de divertisment și programe documentare dedicată femeilor.

E!Entertainment HD va fi introdus în grila TV de cablu digital. E! este singura televiziune care difuzează în România, 24 de ore din 24, programe de divertisment dedicate celebrităților și culturii pop.

În cadrul pachetelor opţionale care cuprind canalele HBO, RCS & RDS introduce HBO2 în format HD atât în pachetul HBO, cât şi în pachetul HBO MaxPack. În cadrul pachetului HBO MaxPack va mai fi introdus şi noul canal Cinemax2, care oferă o gamă largă de filme şi seriale produse de marile studiouri internaţionale, din categoria celor premiate sau favorite ale festivalurilor de film.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentAceasta este DESCOPERIREA ANULUI 2016! Va scapa Romania de rusi!
Articolul următorPreviziunea Babei Vanga care INGROZESTE Romania: In 2017 va izbucni un MARE RAZBOI in est!