Acasă Bucuresti Vestea care va INFURIA multi bucuresteni! Cat este SALARIUL MEDIU la RADET?

Vestea care va INFURIA multi bucuresteni! Cat este SALARIUL MEDIU la RADET?

RADET București are 3.598 de angajați iar la 1 decembrie salariul mediu era de peste 2.800 de lei brut pe lună, au precizat reprezentanții Biroului Comunicare al regiei.

„Cheltuielile regiei autonome cu salarizarea angajaților reprezintă 10,7% din bugetul instituției pe anul în curs; regia autonomă are un număr de 3.598 de angajați, la 1 decembrie 2015 salariul mediu fiind de 2.834 lei brut/ lună”, au precizat aceștia.

Cu privire la salariile persoanelor din conducerea RADET București, Biroul Comunicare a precizat că 0,10% din bugetul instituției pe anul acesta este reprezentat de cheltuielile cu indemnizațiile acestora.

„Cheltuielile cu indemnizațiile de mandat ale celor 15 persoane reprezintă 0,10% din bugetul instituției pe anul 2015, respectiv pentru Consiliul de Administrație (0,02%) și pentru comitetul director (0,08%)”, menționează sursa citată.

În 2015 nu s-au acordat majorări salariale angajaților RADET București

„Ultima majorare salarială acordată tuturor angajaților a fost în 2014, pentru acoperirea parțială a inflației pe anul 2010. Astfel, în baza prevederilor art. 109, alin. 1 din Contractul Colectiv de Muncă, a fost acordată tuturor salariaților o sumă fixă de 67 lei brut /lună. În vederea motivării personalului care desfășoară activități de producție în sezonul rece. Începând cu 1 decembrie, un număr de 227 de angajați vor beneficia de categorii sau gradații”, mai precizează sursa citată.

Consilierii municipali au adoptat în ședința CGMB din 26 noiembrie proiectul de hotărâre privind bugetul de venituri și cheltuieli al RADET București pe 2015. Potrivit proiectului, veniturile totale ale RADET București se ridică la 1.205.277.000 de lei, iar cheltuielile totale, la 1.531.190.000 de lei.

Pe 10 decembrie, CGMB a votat o nouă rectificare bugetară, pentru a putea aloca RADET suma de 37 milioane lei, care provine din bugetul Administrației Străzilor.

Consilierii au calificat această măsură drept una extrem de necesară pentru a acoperi funcționarea RADET până la accesarea împrumutului de 248 milioane lei de la Ministerul Finanțelor Publice, bani ce vor fi dați către regiei ca să poată asigura furnizarea energiei termice în această iarnă, anunță agerpres.ro.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentVIDEO – Bataie de joc la intrarea in Romania! Cozi de 20 de km pentru romanii care vin de Craciun acasa!
Articolul următorVedeta PRO TV arestata de DIICOT! A pagubit statul cu 500.000 de euro!