13.2 C
București
vineri, aprilie 19, 2024
AcasăStirea zileiBucurestiADEVARATUL DEZASTRU de la metrou a fost ASCUNS! 100.000 de bucuresteni SUNT...

ADEVARATUL DEZASTRU de la metrou a fost ASCUNS! 100.000 de bucuresteni SUNT AFECTATI si NU exista SOLUTII!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Crima cu tenta politica in cartierul Aviatiei din Bucuresti

Scene de groaza in cartierul Aviatiei din Bucuresti unde...

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara...

Comitetul pentru situaţii de urgenţă s-a întrunit miercuri pentru a discuta situaţia generată de surparea străzii în zona Eroilor. Potrivit primarului interimar al Capitalei, Răzvan Sava, constructorul a propus un termen de rezolvare a situației inacceptabil.

”22 martie, termenul impus de constructor, e inacceptabil. afectează 100.000 de oameni din zonă. le-am spus să lucreze continuu, nu ne interesează că e sâmbătă, duminică, sau alte sărbători. așteptăm opinii de la experți, să ni se spună soluții.

Prioritare nu sunt sancțiunile, ci să-și facă treaba. Prioritară e siguranța zonei. Ei vor să-și ia concediu de sărbători. Noi le-am impus data de 15 ianuarie. După această dată, orice întârziere e penalizată. Ei au zis că abia pe 22 martie va fi pusă în siguranță zona, atunci se va relua traficul, atunci vor reveni oamenii în imobile, atunci va fi dat drumul la utilități.

Avem o comunicare dezastruoasă cu cei de la Astaldi, noi le cerem termene, soluții, ei nu dau nimic.”, a spus Răzvan Sava, primarul interimar al Bucureștiului.


Citeste si:

Trafic restrictionat in Bucuresti pentru 30 de zile, dupa ce asfaltul s-a surpat unde se lucreaza la metrou! 14 oameni si-au parasit casele!


Problemele pe bulevardul Eroilor şi pe bulevardul Eroilor Sanitari din Bucureşti au apărut pe 12 decembrie, când terenul s-a surpat din cauza lucrărilor făcute pentru extinderea magistralei de metrou, existând riscul de prăbuşire a şoselei. Incidentul a fost semnalat de firma care face lucrări de modernizare şi extindere la metrou, iar circulaţia în zonă – unde se află mai multe vile – a fost închisă, scrie stiripesurse.ro.

Primăria Capitalei a anunţat, pe 13 decembrie, că restricţiile de circulaţie în zona Eroilor vor fi menţinute pentru cel puţin 30 şi că 14 locatari din zona Eroilor şi-au părăsit locuinţele, întrucât există „risc asupra structurii de rezistenţă” a imobilului în care locuiesc.

Potrivit aceleiaşi surse, costurile pentru refacerea infrastructurii, inclusiv a celei subterane, în zona Eroilor, unde s-a surpat terenul din cauza lucrărilor la metrou, vor fi decontate de constructor, asocierea Astaldi (Italia) – FCC Construccion (Spania) – Delta ACM (Romania) – AB Construct (România).

 

Ultimele stiri