Acasă Stirea zilei Vezi care sunt cele mai noi tablete romanesti

Vezi care sunt cele mai noi tablete romanesti

63

Compania E-Boda a lansat recent gama de tablete Dual Core cu modelele Supreme IPS Dual Core X200 si Supreme X80 Dual Core, cu sistem de operare Android 4.0, memorie de 16 GB, ecran capacitiv si conectare prin adaptor 3G.

E-Boda Supreme IPS Dual Core X200 are un ecran de 9.7 inch, cu tehnologie IPS cu aspect natural, indiferent de unghiul din care este privit ecranul si care recunoaste pana la 10 atingeri simultane. Tableta este echipata cu puternicul microprocesor Dual Core Rockchip la 1,5 GHz si cu procesorul grafic MALI Quad Core ce ofera o experienta vizuala de neuitat si care transforma tableta intr-o adevarata consola de jocuri portabila.

Supreme IPS Dual Core are sistem de operare Android 4.0, urmand ca, in scurt timp, versiunea Android 4.1 – Jelly Bean sa fie disponibila sub forma de update de firmware. Tableta are o memorie interna de 8 GB, completata cu inca 8 GB care vin pe un card microSD. Cu Supreme IPS Dual Core conectarea la internet se poate face fie prin wireless-ul 802.11 b/g/n, fie prin conectare 3G, cu ajutorul adaptorului 3G USB (optional). Astfel, navigarea pe Internet, comunicarea si accesul la retelele de socializare sunt mai rapide ca oricand.

Supreme IPS Dual Core are carcasa de aluminiu, doua camere video (web si 2 MP), o greutate de 600g si autonomie de 6 ore, fiind echipata cu o baterie de 8000 mA. Pretul acesteia este de 1.099,9 lei. Celalalt model E-Boda, Supreme X80, este dotat cu micoprocesor dual core Amlogic la 1,5 GHz Dual Core si cu procesorul grafic MALI Quad Core. Tableta are ecran HD de 8 inch, cu o rezolutie de 1024×768 si recunoaste pana la cinci atingeri simultane. Supreme X80 are o memorie de 16 GB, cei 8 GB interni fiind completati cu inca 8 GB care vin pe un card microSD. Si Supreme X80 Dual Core se poate conecta la internet prin wireless-ul 802.11 b/g/n sau prin conectare 3G, cu ajutorul adaptorului 3G USB (optional).

Tableta are carcasa de aluminiu, doua camere video (web si 2 MP), o greutate de 430g si autonomie a bateriei de 5 ore, iar pretul de vanzare este de 699,9 lei.

„Dual Core este o gama premium, atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice cat si a design-ului. Intram pe segment cu doua tablete care ofera cele mai bune caracteristici hardware si software la preturi gandite pentru romani. Desi suntem prezenti pe piata tabletelor din luna aprilie, suntem foarte multumiti de cum au fost primite modelele noastre pana acum, de aceea sunt increzator in succesul acestei game”, declara Alexandru Dragoiu, Fondator E-Boda.

Conform datelor publicate in august, E-Boda detine o cota de piata de 8,5%, situandu-se pe locul doi in topul producatorilor romani de tablete, cu un volum de peste 7.000 bucati vandute. E-Boda isi propune sa vanda 6.000 de tablete din noua gama si estimeaza ca, pana la sfarsitul anului, vor fi vandute aproximativ 20.000 de unitati din toate modelele.  Tableta E-Boda Supreme IPS Dual Core este disponibila pe site-ul www.e-boda.ro si in retelele de magazine specializate.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos