Acasă Stirea zilei Viata bate filmul la Arad! Un sofer baut a sunat la 112...

Viata bate filmul la Arad! Un sofer baut a sunat la 112 sa reclame ca politistul care-i pune fiola e mai beat ca el!

19

Un echipaj de Politie Rutiera a depistat, pe raza localitatii Botfei, judetul Arad, un sofer care conducea un autoturism desi consumase alcool. Pe drumul spre spital, pentru a-i fi recoltate probe de sange, soferul si-a dat insa seama ca unul din politistii care-l oprisera era, de asemenea, baut. Mult mai baut, dupa cum avea sa reiasa la examenul cu aparatul alcooltest.

„Evenimentul a avut loc in data de 6 august. Politistul, care facea parte dintr-un echipaj de politie, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, pe linie rutiera, a depistat in trafic, pe raza localitatii Botfei, un barbat in timp ce conducea un autoturism avand o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur aer in aerul expirat.

Intrucat s-a dispus recoltarea de probe biologice, pe timpul conducerii conducatorului auto la spitalul orasenesc Ineu, acesta a apelat 112, sesizandu-ne cu privire la starea vadita de alcoolemie a unui coleg, membru al echipajului de politie. Subofiterul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,25 mg/l alcool pur in aerul expirat”, a explicat situatia Lorena Radu, purtatorul de cuvant al IPJ Arad, citata de aradon.ro.

Ca urmare a celor constatate, conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Arad a dispus cercetarea prealabila a agentului de politie gasit baut in timpul serviciului, iar la finalul verificarilor vor fi luate masurile legale.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos