Acasă ACTUALITATE Vicepremierul Rusiei ameninta Romania: Asteptati-va la un raspuns, javrelor!

Vicepremierul Rusiei ameninta Romania: Asteptati-va la un raspuns, javrelor!

23

Vicepremierul Rusiei a postat pe o retea de socializare un mesaj amenintator la adresa Romaniei, numind romanii drept ”javre”.

Dmitri Rogozin ameninta autoritatile de la Bucuresti ca au pus in pericol vietile pasagerilor aflati in avionul S7, caruia nu i-au permis survolarea Romaniei si avertizeaza ca va exista „un raspuns”.

„Autoritatile romane au pus in pericol vietile pasagerilor aflati la bordul zborului S7, femei si copii. Combustibilul a fost suficient pana la Minsk. Asteptati-va la un raspuns, javrelor”, a scris vicepremierul rus, pe contul sau de Twitter.

Reamintim ca avionul în care se afla vicepremierul Federației Ruse, Dmitri Rogozin, care ar trebui să ajungă vineri la Chișinău, se învârtea după-amiază, deasupra teritoriului maghiar. Potrivit unor surse, avionul vicepremierului rus a primit interdicție de survol a spațiului aerian al României.

Rogozin a fost invitat la Chișinău de președintele pro-rus al R. Moldova, Igor Dodon, în ciuda protestelor venite din zona politică și a societății civile.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos