Acasă ACTUALITATE Victor Ponta a ajuns DIN NOU la DNA! E implicat in dosarul...

Victor Ponta a ajuns DIN NOU la DNA! E implicat in dosarul Sebastian Ghita!

Fostul premier Victor Ponta a ajuns luni dimineaţa, înainte de ora 10, la DNA Ploieşti. Acesta va fi audiat în dosarul lui Sebastian Ghiţă.

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat, luni dimineaţă, la sediul DNA Ploieşti, el fiind citat pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul în care deputatul Sebastian Ghiţă a fost pus sub control judiciar pe cauţiune, suma fiind stabilită la 13 milioane de euro, au declarat surse judiciare.

„Am fost chemat ca martor, după cum sigur aţi aflat pe surse, şi nu am voie să dau mai multe detalii”, a declarat Ponta.

În acest dosar, Ghiţă este acuzat de dare de mită (2 infracţiuni), folosire de informaţii care nu sunt destinate publicităţii, ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii (2 infracţiuni), şantaj, cumpărare de influenţă şi conducerea unui vehicul fără permis.

De asemenea, în aceeaşi speţă sunt urmăriţi penal fostul procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, Aurelian Mihăilă, pus sub control judiciar, iar în stare de arest preventiv sunt cercetaţi fostul subsecretar de stat în MAI, Viorel Dosaru, fostul procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, Liviu Tudose, şi fostul şef al DGA Prahova Constantin Ispas.

Numele lui Victor Ponta a apărut în dosar în urma unei întâlniri pe care fostul premier ar fi avut-i cu procurorul Liviu Tudose. Ponta i-ar fi oferit magistratului o funcţie de conducere, după ce Ghiţă reuşise să afle prin intermediul lui Tudose date secrete dintr-un dosar, anunta stiripesurse.ro.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentDan Mihalache, OMUL DIN SPATELE lui Iohannis, PLEACA de la Cotroceni!
Articolul următorMILIARDARUL roman care a sustinut exploatarea de la Rosia Montana APARE IN SCANDALUL de coruptie Panama Papers! Vezi ce ALTI ROMANI isi ascund banii!