Acasă ACTUALITATE Victor Ponta crede că Maia Sandu este ”o duduie ciudată și ipocrită...

Victor Ponta crede că Maia Sandu este ”o duduie ciudată și ipocrită care ar face mai mult rău decât Armata Roșie”

Fostul premier susținea că cel mai mare rău ar fi Maia Sandu, președinte, informează newsweek.ro.

Maia Sandu a devenit, duminică, președintele Republicii Moldova, învingându-l în al doilea tur pe Igor Dodon.

În 2016, la precedentele alegeri pentru șefia statului vecin, Maia Sandu a fost învinsă de Igor Dodon cu 52% – 48%.  

Anterior, Ponta își anunțase susținerea pentru Iurie Leancă (3% voturi) într-o postare în care a jignit-o pe Maia Sandu.

„Si eu il sustin pe Iurie Leanca pentru multe motive politice si personale – dar mai ales pentru ca in functia de Prim-Ministru a aratat (cu toate riscurile) ca are o viziune moderna si corecta pentru Republica Moldova, ca iubeste Romania si Europa, pentru ca e un om onest si modest care a rezistat cu mare curaj oricarei presiuni si oricarui santaj al Rusiei si pentru ca a demonstrat in functie ca poata sa si „faca”, nu doar sa „spuna ca va face”! …

Secta si Propaganda Talibana din Romania tot promoveaza o duduie (o varianta la fel de la ciudata si ipocrita a Monicai Macovei) – evident fara nicio sansa – care insa in functie ar face mai mult rau decat Armata Rosie! Presedintele Romaniei insa tace, Guvernul tace… Poate asa au primit „ordin”! Si alegerile sunt in cateva saptamani!

Si uite asa ne vom trezi in noiembrie cu Igor Dodon (admiratorul lui Putin si adversarul Romaniei) Presedinte al Moldovei – si o sa intelegem clar ce a vrut sa spuna Ambasadorul SUA la Chisinau cand a zis ca Moldova nu e Romania!”, scris Ponta în septembrie 2016.

Sursa: newsweek.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentSe cutremură Constanța! Noul primar l-a cooptat în chipă pe specialistul anticorupție care l-a închis pe Mazăre!
Articolul următorPreședintele Iohannis a anunțat cine este medicul însărcinat să vaccineze România împotriva Covid