Acasă ACTUALITATE VIDEO – Cel mai cunoscut SAVANT din lume: Contactul omenirii cu EXTRATERESTRII...

VIDEO – Cel mai cunoscut SAVANT din lume: Contactul omenirii cu EXTRATERESTRII va fi NIMICITOR, ca atunci cand Columb a descoperit America!

45

Într-un interviu pentru presa franceză, renumitul cosmolog a declarat că în cazul unei vizite a extratereştrilor că „rezultatul va fi acelaşi ca atunci când Columb a ajuns în America, iar acest lucru nu a fost deloc benefic pentru amerindieni (…) Asemenea extratereştrii avansaţi ar putea deveni nomazi, căutând să cucerească şi să colonizeze orice planetă pe care ajung”

Stephen Hawking conduce o căutare majoră a existenţei extratereştrilor în spaţiu. Iniţiativa este parte a unui proiect de 100 de milioane de dolari şi foloseşte două dintre cele mai puternice telescoape din lume, scrie realitatea.net.

„Nu există o întrebare mai mare. A venit timpul să ne dedicăm găsirii vieţii extraterestre. Iar dacă extratereştrii nu vor fi cei care pun capăt rasei umane, acest lucru ar putea fi făcut de către schimbările climatice sau inteligenţa artificială”, crede profesorul Hawking.

„Formele primitive de inteligenţă artificială pe care le avem deja s-au dovedit a fi utile. Dar cred că dezvoltarea inteligenţei artificiale complete ar putea însemna sfârşitul rasei umane”, a spus acesta.


Citeste si:

Descoperirea arheologilor din Africa de Sud care DESFIINTEAZA teoria extraterestrilor antici!

Expert NASA, fost astronaut care a pasit pe LUNA: Extraterestrii au intervenit pe pamant! Au salvat omenirea de un razboi nuclear!

”Oamenii sunt ADEVARATII extraterestri!” – Ipoteza SOCANTA a celei mai prestigioase publicatii STIINTIFICE din lume!


În vârstă de 73 de ani, Stephen Hawking este unul dintre cei mai apreciaţi oameni de ştiinţă din lume. Britanicul e cunoscut pentru cartea „Scurtă istorie a timpului”. Una dintre ambiţiile sale este să ajungă într-o zi în spaţiu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos