11.2 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăDivertismentVideoclipul zileiVIDEO - Cine este Cristi, eroul celui mai vizionat clip al inceputului...

VIDEO – Cine este Cristi, eroul celui mai vizionat clip al inceputului de an din Romania!?

in:

Stiri pe acelasi subiect

Celebrul „Cristi”, din înregistrarea video care face senzaţie pe internet în ultimele zile – „Bă, Cristi” – a fost găsit într-un sat din judeţul Mehedinţi, de reporterii Pro TV.

Cel mai probabil, proprietarul câinelui se numeşte Cristi, deoarece omul care apare în video-ul devenit celebru îl strigă neîncetat ca să îl salveze. Filmul a stârnit atât de mult amuzament încât utilizatorii au distribuit inclusiv parodii care nu l-au ocolit nici pe preşedintele Klaus Iohannis.

Cristi a fost găsit în Broşteni, judeţul Mehedinţi, doar că ţine la anonimatul său. Lumea în sat se distrează pe marginea poveştii care s-a derulat însă în urmă cu câţiva ani. „Cristi e în Italia acum, are un bar aici şi Gheorghe îl ajută la muncă, bagă lemne în sobă, cară cenuşă. Cristi are câini de rasă şi căţelul asta l-a apucat pe Gheorghe de picior, dar el fiind puţin ameţit nu se putea apară singur îl dezechilibra căţelul – da da”, spune un localnic.

Între timp, căţelul a murit. Gheorghe, personajul central, şi-a păstrat obiceiul, aşa că la vizita reporterilor dormea tun.

 

Ultimele stiri