Acasă ACTUALITATE VIDEO CUTREMURATOR – Rusia a declansat IADUL PE PAMANT in Siria!

VIDEO CUTREMURATOR – Rusia a declansat IADUL PE PAMANT in Siria!

Rusia a anunţat că in cadrul operatiunilor au lansat 700 de lovituri în Siria de la începutul campaniei de bombardamente, în urmă cu trei săptămâni, relatează DPA.De duminică, avioanele ruseşti au lansat 49 de lovituri aeriene în provinciile Alep, Damasc, Idlib, Latakia şi Hama, distrugând posturi de comandă, buncăre şi forţe de artilerie, a anunţat agenţia de presă RIA Novosti.

Guvernul sirian, care luptă împotriva forţelor rebele din 2011, este unul dintre cei mai apropiaţi aliaţi ai Rusiei din Orientul Mijlociu. Unele dintre grupările rebele sunt afiliate unor organizaţii teroriste ca Al-Qaida şi Statul Islamic, în timp ce altele sunt susţinute de aliaţi occidentali ca SUA şi Arabia Saudită.


Citeste si:

Dupa Ucraina si Siria, Rusia intra intr-un NOU RAZBOI! Vezi unde este noul FRONT!

Al TREILEA RAZBOI MONDIAL in desfasurare! Un nou stat trimite TRUPE si ARMAMENT in Siria!


Conflictul a început în timp ce protestele împotriva guvernului sirian au degenerat în violenţe, regimul sirian fiind acuzat de folosirea forţei împotriva opoziţiei. Peste jumătate din populaţia Siriei înainte de război, 22,4 milioane de locuitori, a fost strămutată sau a fugit peste graniţă şi un sfert de milion de locuitori au fost ucişi, potrivit estimărilor ONU.

 

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentCum a umilit un batran de 80 de ani intreaga ARMATA UNGARA! Toti cadeau secerati in fata lui!
Articolul următorPrincipele Nicolae al Romaniei are stranse legaturi cu INTERLOPI si CLANURI MAFIOTE!