30 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăACTUALITATEAutoVIDEO - Dragonul de piatra, SUPER ARMA creata de romani si turci...

VIDEO – Dragonul de piatra, SUPER ARMA creata de romani si turci care a IMPRESIONAT pe toata lumea!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Rezumat Video: Kosovo invinge Israel. Romania are din nou sansa sa mearga la Euro!

Echipa nationala a Israelului a pierdut cu 0-1 duminica,...

Vehiculul 4×4 Ejder Yalçin („Dragonul de piatră”, în limba turcă – n.r.) este prezent în premieră în România în expoziţia Black Sea Defense & Aerospace şi reprezintă o soluţie polivalentă, dezvoltată în cooperare cu industria românească de apărare, cu un grad ridicat de protecţie balistică, în toate condiţiile de mediu şi pe orice tip de teren. Compania Nurol Makina ve Sanayi A.S. a început producţia de vehicule tactice blindate în cooperare cu Romarm la mijlocul anilor ’90. Unul dintre aceste vehicule este Ejder Yalçin 4×4.

Ejder Yalçin 4×4 este un vehicul de luptă dinamic, agil, modular, versatil, uşor de întreţinut şi cu cheltuieli de mentenanţă reduse. Având o capacitate de sarcină utilă de până la 4 tone şi capabilitatea de a integra diverse tipuri de arme, Ejder Yalçin 4×4 este o platformă ideală pentru diverse aplicaţii, cum ar fi „recunoaştere”, „comandă şi control” şi „securitate naţională”. „Sperăm ca autorităţile române să ne considere un partener de nădejde în producerea de vehicule militare performante, care să îndeplinească atât cerinţele părţii române, cât şi ale altor ţări. În viitor, sperăm la o colaborare mai strânsă cu industria românească de armament”, a declarat, pentru Agerpres, Engin Aykol, director general al Nurol Makina ve Sanayi A.S.

Ejder Yalçin 4×4 are un sistem de suspensie independent în toate roţile, caracteristică indispensabilă la toate vehiculele de teren. Autonomia şi versatilitatea fiecărei anvelope îi conferă o mai bună stabilitate, siguranţă la condus, inclusiv în zonele montane. Capacitatea suplimentară de încărcare şi de extensie oferă vehiculului posibilitatea să fie reconfigurat ca o platformă potrivită pentru a încorpora necesarul de tehnică militară şi armament. De asemenea, poate fi configurat ca o suită de vehicule cu aceleaşi subsisteme şi poate fi reconfigurat ca vehicul de detectare a dispozitivelor explozive improvizate, vehicul de apărare antiaeriană, ca armă anti-tanc, vehicul de transport trupe sau ca ambulanţă blindată.

 

Ultimele stiri