Acasă Stirea zilei VIDEO – Exclusi de la euro, suporterii rusi BAGA SPAIMA in francezi!...

VIDEO – Exclusi de la euro, suporterii rusi BAGA SPAIMA in francezi! Bat pe cine prind!

Noi incidente violente între suporterii britanici și cei ruși. De această dată la Lille, unde cele două tabere au fost la un pas de o nouă bătaie generală. 

Incidentul s-a petrecut la o terasă din oraşul francez Lille. Martorii spun că suporterii ruşi i-au atacat din nou pe cei englezi, care au ripostat aruncând sticle, totul pe fondul consumului de alcool.

Lucrurile au fost la un pas să degenereze, dar forţele de ordine au intervenit şi i-au despărţit pe combatanţi.

Presa britanică scrie că suporterii englezi se organizează pe reţelele de socializare, pentru a se răzbuna pe fanii ruşi şi că ar primi ajutor în acest scop de la suporterii Ţării Galilor.

 

Pe de altă parte, Rusia riscă să fie suspendată de la Euro 2016 dacă suporterii săi vor provoca noi violenţe. UEFA a sancţionat deja Federaţia de Fotbal de la Moscova cu 150.000 de euro.

Doi ruși și doi ucraineni au fost plasați în arest preventiv, marți seara, la Lille, în urma noilor ciocniri. Rușii au fost implicați în violențe, iar cuplul de ucraineni avea arme interzise.

La terase din fața gării Lille-Flandres, scandalagii au aruncat cu pahare, sticle, scaune și mese. Unii suporteri ruși erau mascați și purtau cagule. Unul dintre ei avea un tricou cu emblema Orel Butchers (huliganii ruși) cu inscripția „Fuck Euro-2016″. Incidentul nu a durat decât câteva minute și s-a încheiat odată cu sosirea poliției și a mașinilor de intervenție staționate în apropiere.

Miercuri, Rusia va juca împotriva Slovaciei pe stadionul Pierre-Mauroy din Lille. A doua zi, englezii vor juca împotriva Țării Galilor, la Lens, la 35 de km distanță.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentVIDEO – Imagini incredibile in Romania! Apele au LUAT zeci de masini la Tulcea, in Cluj oamenii ies cu barca pe strazi!
Articolul următorLovitura foarte grea pentru romanii din Marea Britanie! Nu mai primesc niciun ban!