VIDEO-Fericit ca s-a vindecat de coronavirus, un bunic a dansat in curtea spitalului

559

Un bunic din Gorj s-a vindecat de coronavirus, iar de bucurie a încins o horă, în curtea spitalului, sub privirile cadrelor medicale! Teodor Popescu, poet din comuna Văgiulești, s-a vindecat după o lună, iar povestea sa exte una emoționantă.

Gorjeanul și nepoata sa, Elena Cojocaru, de doar 14 ani, au fost diagnosticați, după Paște, cu coronavirus. Au fost internați amândoi, la Spitalul Târgu-Cărbunești. Fata s-a vindecat în urmă cu două săptămâni, dar nu a vrut să plece din spital fără bunicul său, care o crește, așa că au rămas împreună, în secții diferite.

Miercuri, bătrânul a jucat în curtea spitalului, de bucurie că a scăpat de boală.

Cum se bucura un bunic din Motru, judetul Gorj, ca a scapat de covid! Genial omul. Si ce poveste de viata! El si nepoata de 14 ani (pe care o creste) au fost diagnosticati cu Covid 19, imediat dupa Paste. De atunci, au stat impreuna in spital. Fata s-a vindecat acum doua saptamani, bunicul – nu. Ea nu a dorit sa plece de langa el. A stat, pana azi, intr-un alt pavilion (tot in spital). Si-a vizitat bunicul zilnic, in costum special. Astazi, au plecat amandoi acasa. Sunt ambii vindecati. ❤️

Publicată de Vacariu Gina pe Miercuri, 27 mai 2020

„Dragii mei prieteni, exact acum 2 luni va scriam o scrisoare în care va întrebam ce faceți în timpul acestei pandemii. Cine bănuia ca tocmai eu și nepoțica mea vom fi infectați cu acest virus nenorocit! Acum va scriu din nou.

Ce faceți dragii mei? Aflați prieteni buni,

Că azi ne am vindecat, după 5 săptămâni.

Si ne cam saturasem de viata din spital,

Și o luna jumătate de griji și de calvar.

Acum mergem acasă, căsuța ne așteaptă,

Gradina, trandafirii și un lacăt pus la poartă.

Mergem la cuibul nostru, acuma părăsit

Și mulțumim din suflet,…

La toți ca n am murit!”, a scris pensionarul pe pagina sa de socializare.

Transparenta face diferenta