Acasă Videoclipul zilei VIDEO-Gafa in presa rusa: Au publicat dovada ca lui Putin ii e...

VIDEO-Gafa in presa rusa: Au publicat dovada ca lui Putin ii e frica de populatie!

2133

Președintele rus Vladimir Putin a oprit coloana oficială care îl însoțea în timpul vizitei pe care a efectuat-o în enclava Kaliningrad pentru un scurt exercițiu de imagine, conversând cu trecătorii de la o distanță considerabilă.

O înregistrare video cu momentul a fost distribuită pe pagina sa de Twitter de jurnalistul Francis Scarr de la BBC, acesta notând că momentul a fost unul „cu adevărat bizar”, Putin oprind coloana oficială pentru o discuție de 10 secunde cu localnicii aflați pe marginea șoselei:

– Este totul în regulă?

– Da.

– Guvernatorul nu vă supără?

– Nu.

– În regulă. O zi bună!

Momentul a avut loc în timpul vizitei pe care liderul de la Kremlin a efectuat-o în enclava rusească Kaliningrad dintre Polonia și Lituania, unde s-a deplasat cu ocazia „Zilei Cunoașterii”, celebrată anual în Rusia la începutul lunii septembrie.

Kremlinul a organizat o întâlnire cu elevii de la o școală locală, președintele rus relatându-le acestora o presupusă discuție pe care ar fi avut-o cu ministrul rus al Educației Serghei Kravțov. Potrivit acestuia, copiii ucraineni din teritoriile ocupate de ruși nici măcar nu știau că podul Crimeii există și că credeau că este fals.

„Da!”, exclamă Putin amuzat, înainte de a spune apoi că elevii ucraineni nici măcar nu știau că Ucraina a făcut parte din Uniunea Sovietică.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos