Arges

VIDEO – Imagini DEZGUSTATOARE! Sobolanii MISUNA nestingheriti printr-un spital din Romania! Medicii ridica din umeri!

Imagini de Evul Mediu în 2016 şi nu oriunde. Şobolanii se plimbă nestingheriţi într-un spital din România. Nu este nicio glumă. Filmarea a revoltat o ţară întreagă.

Şobolanii sunt la ei acasă la Spitalul Judeţean Argeş. În plin scandal legat de curăţenia din spitale, un telespectator a surprins imagini cu doi şobolani care se plimbă nestingheriţi prin curtea interioară a instituţiei. Consiliul Județean Argeș, cel care administrează spitalul, a deschis ancheta şi promite sancţiuni. Înregistrarea a fost făcută joi seară de un bărbat care ajunsese cu cineva din familie la spitalul judeţean din Piteşti. În timp ce aştepta pe holurile spitalului, bărbatul a zărit şocat cum doi şobolani îşi făceau de cap în curtea interioară. N-a stat pe gânduri, a scos telefonul şi a filmat. „Erau mai multe persoane în cameră. Alte persoane care mai aşteptau. Erau îngrozite de ce vedeau. Au zis că aşa ceva nu se poate. N-am mai cerut nicio explicaţie . Nu aveai cu cine să stai de vorbă! Ne expediau foarte repede! Scandal nu poţi să faci… că e o instituţie publică,” spune Ionuţ Răzvan – bărbatul care a realizat înregistrarea.
Reprezentanţii spitalului nu se consideră vinovaţi şi spun că sunt în grafic cu deratizările. Admit senini însă că prin curte ar putea fi şobolani, dar au venit rapid cu explicaţii. „Noi nu contestăm, e posibil să fie şobolani deoarece curtea are o mărime foarte mare. Există canalizare, există ape pluviale, noi nu suntem separaţi, suntem înconjuraţi de blocuri, ghene de gunoi şi să nu uităm că suntem în apropiere de piaţă,” explică Mariana Badiu, director de îngrijiri medicale SJU Piteşti, conform Digi 24.

Loading...
Loading...

Ultimele stiri

Spre TOP