26.8 C
București
duminică, iunie 16, 2024
AcasăDivertismentVideoclipul zileiVIDEO-Imagini socante in Sibiu: Nervos in trafic, un sofer a scos pistolul!

VIDEO-Imagini socante in Sibiu: Nervos in trafic, un sofer a scos pistolul!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Un șofer a scos pistolul în trafic, pe o stradă din Sibiu, după ce a fost claxonat că nu a păstrat banda de mers. Imaginile șocante au fost surprinse pe camera de bord a celui amenințat. Poliția a fost alertată, însă a refuzat să trimită un echipaj la locul incidentului.

Un sibian a fost amenințat cu un pistol în trafic, după ce a claxonat un șofer care nu și-a păstrat banda de mers. Întâmplarea a avut loc marți după amiază, după cum povestește șoferul agresat.

„Urcam pe strada Alba Iulia. Un conducător auto nu și- a păstrat banda de mers, l-am claxonat, a venit după mine în trombă, a pus frână, a blocat strada și a scos pistolul la mine. Am sunat la poliție, poliția a spus că nu are ce să îi facă pentru că trebuie să merg să depun plângere în scris. M-am dus după el, le-am spus să  trimită un echipaj și mi-au zis că nu se poate. Le-am spus că este imposibil așa ceva, că sunt în centrul Sibiului, bărbatul a oprit pe  Strada Faurului, la numărul 1”, spune șoferul amenințat pentru presa locală.

Ultimele stiri