Acasă Videoclipul zilei VIDEO-A murit unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori sportivi din Romania!

VIDEO-A murit unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori sportivi din Romania!

76

Presa sportivă din România este, începând de astăzi, mult mai săracă. Mihai Dolinschi, comentator, moderator și analist cunoscut pentru aparițiile la Telekom Sport și Look Sport, s-a stins din viață, la doar 29 de ani.

Din primele informații, acesta a fost găsit fără suflare în locuința sa din București. În momentul de față nu sunt cunoscute împrejurările exacte în care s-a produs decesul, conform fanatik.ro.

Ultimul său mesaj – publicat luni dimineață pe rețelele de socializare – reda mărturia emoționantă a legendei lui Liverpool, Steven Gerrard, despre primii pași în fotbalul profesionist.

„Steven Gerrard: ” Hărmălaia era greu de descris. Atunci când ești rezervă și te încălzești, vezi o mare de oameni. Îți sare inima din piept. Ai emoții mari. Când ți se face semn să intri pe teren, te cuprinde un sentiment ireal și e înfricoșător.

Am jucat doar patru minute, dar, îmi amintesc că tata mi-a spus, după meci, în drum spre casă: Nimeni nu îți poate lua asta. Ai jucat pentru prima echipă a lui Liverpool!

E incredibil! La finalul meciului am simțit ca și cum totul e îndeplinit. Visul e realizat, dar când revii la realitate, îți dai seama că-i doar începutul. De la acel debut mi s-a schimbat viața.

Totul s-a schimbat foarte rapid. Se deschidea ușa către lumea reală. Când ești pe teren, trebuie să fii pregătit sau rămâi descoperit. În fotbalul mare nu te poți ascunde. Totul se întâmplă rapid și nici o situație nu seamănă cu alta”.

Stevie G, legenda cormoranilor, despre debutul în fotbalul profesionist, în Liverpool vs Blackburn, 29 noiembrie, 1998, în Premier League”, a fost ultimul mesaj publicat de Mihai Dolinschi, pe contul său de Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentUn cunoscut lider social-democrat anunță marea revenire: „PSD-istii se trezesc” si Dragnea se va intoarce!
Articolul următorSalvamar de pe litoral, dat în judecata de cel căruia i-a salvat viața: Îi cere 40.000 de euro!