Acasă Videoclipul zilei VIDEO INCREDIBIL! Un politist opreste o AMBULANTA ca treaca prin fata ei...

VIDEO INCREDIBIL! Un politist opreste o AMBULANTA ca treaca prin fata ei COLOANA OFICIALA!

8
Un politist din Moscova a blocat traficul pe o autostrada, inclusiv o ambulanta ce transporta un copil bolnav, pentru a lasa sa treaca un convoi oficial, cazul fiind investigat de autoritati, relateaza The Moscow Times.

Alexander Khinshtein, deputat in Duma de Stat, a declarat duminica pentru agentia de stat RIA Novosti ca politistul ar trebui sa fie data afara in urma acestui incident.

„Politistii ar trebui sa actioneze in conformitate cu exigentele legale in ceea ce priveste politia, care mentioneaza drept una dintre sarcinile lor protejarea vietii si a sanatatii cetatenilor”, a fost citat spunand Khinshtein, vicepresedinte al Comisiei pentru securitate si lupta anticoruptie din Duma de Stat.

„Este scandalos, ambulanta in mod clar nu ar fi reprezentat o amenintare pentru coloana oficiala sau persoana aflata sub protectie”, a adaugat el.

Comentariile sale vin dupa ce un video postat online saptamana trecuta arata un politist ce blocheaza traficul pe o autostrada, inclusiv o ambulanta, pentru a lasa sa treaca un convoi ce pare o coloana guvernamentala.

In inregistrare, unul dintre soferi este auzit spunandu-i politistului rutier ca ambulanta transporta un copil bolnav.

„In timp ce copiii mor, [expresie obscena] circula cu girofaruri”, ii mai spune acesta politistului, cu o voce revoltata.

Incidentul evidentiaza frustrarile cetatenilor fata de avantajele de care beneficiaza si libertatile pe care si le iau oficialii guvernamentali.

Ramura moscovita a Ministrului rus de Interne, care controleaza Departamentul de politie, a precizat duminica pentru RIA Novosti ca cerceteaza incidentul.

Camera Civica a tarii analizeaza de asemnenea cazul, a relatat luni presa rusa.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos