13 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăDivertismentVideoclipul zileiVIDEOCLIPUL ANULUI! Caruta trasa de boi cu GIROFAR, condusa de un PREOT...

VIDEOCLIPUL ANULUI! Caruta trasa de boi cu GIROFAR, condusa de un PREOT care stropeste cu AGHEASMA masinile din trafic!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Un preot a fost surprins sfintind masinile cu agheasma in Constanta, dintr-o caruta aflata in trafic. In plus, caruta avea antemergator cu girofar, scrie Constanta100%.ro.

„In seara de Boboteaza, am observat in trafic un car tras de boi, escortat de o masina a Politiei Locale Constanta, cu girofarul pornit. Nimic neobisnuit pana acum. In momentul cand am depasit atelajul, am observat ca preotul care se afla in car arunca spre masina cu ceva. Mi-am dat seama imediat ca nu avea intentii rele, dimpotriva: aruncase cu Aghiazma Mare, pe care o lua direct din butoi”, povesteste autorul materialului publicat pe site-ulConstanta100%.ro.

Contactat de reprezentantii Constanta100%.ro pentru a oferi un punct de vedere, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Tomisului, preotul Eugen Tanasescu, a declarat ca „Din filmare se intelege ca unii soferi si-au dorit si binecuvantarea masinii cu agheasma, motiv pentru care au incetinit in dreptul preotului si i-au solicitat aceasta. Aceasta practica nu este ceva nou, intrucat stropirea cu agheasma mare este des intalnita in gospodaria crestinului, fiind o prelungire a procesiunii de la Boboteaza. Astfel se stropesc casele, gradinile, fantanile, staulele animalelor, existand inclusiv obiceiul botezului cailor si al mijloacelor de transport.”

Ultimele stiri