Acasă Videoclipul zilei Videoclipul acesta te va ajuta sa „cantaresti” mai bine ce cumperi! Cum...

Videoclipul acesta te va ajuta sa „cantaresti” mai bine ce cumperi! Cum sunt injectati pepenii, pentru un aspect impecabil?

317

Daca te opresti in fata unui raft din supermarket si ai de ales intre un produs natural, care nu arata prea bine, si unul foarte aspectuos, dar care a fost cosmetizat, pe care il alegi? 

Nu conteaza ce raspunzi la intrebarea de mai sus pentru ca in majoritatea cazurilor cu totii alegem varianta a doua fara ca macar sa stim asta.

Adevarul este cea mai mare parte a fructelor si legumelor din magazine sunt facute sa arate cat mai bine in ochii potentialilor clienti, nu sa fie sanatoase si gustoase. Asa am ajuns sa mancam rosii sau lubenita fara gust, mere date cu ceara pe ele, banane necoapte sau usturoi din China.

Ca sa va convingeti, urmariti videoclipul de mai jos:

 

https://www.youtube.com/watch?v=ffuUhTWOU5M
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentScrisoare deschisa pentru premierul Ciolos: Aceasta realitate ii vizeaza DIRECT pe cei trei milioane de bucuresteni!
Articolul următorScrisoarea unui roman din SUA pentru presedintele Iohannis: Excelenta, pas cu pas fugiti de noi, cei care v-am votat!