Acasă Auto VIDEO Inventia unui roman, premiata la Geneva, poate REVOLUTIONA vietile soferilor...

VIDEO Inventia unui roman, premiata la Geneva, poate REVOLUTIONA vietile soferilor din toata lumea!

Un inventator din Deva a fost premiat, sambata, cu medalie de aur la Salonul International de Inventii de la Geneva, pentru „Good Fill”- un dispozitiv cu ajutorul caruia soferii isi pot alimenta autovehiculele cu lichid de parbriz si care ar putea fi montat in benzinarii sau parcari de pe autostrada.

corneliu-birtok-baneasaInventatorul Corneliu Birtok Baneasa a declarat ca juriul de la Geneva a apreciat ca unul din principalele beneficii ale inventiei sale este „eliminarea clasicelor bidoane din plastic”, in care este depozitat lichidul de parbriz si pe care nu toti soferii le recicleaza, transmite Mediafax.

„<<Good Fill>> este un dispozitiv cu ajutorul caruia se poate alimenta lichid de parbriz pentru orice tip de autovehicule si care poate fi amplasat in benzinarii, service-uri auto sau in parcarile de pe autostrada, astfel ca soferii sa poata alimenta cu carburant in paralel. Juriul a apreciat ca unul dintre principalele beneficii ale inventiei este eliminarea clasicelor bidoane din plastic in care era stocat agentul de curatare si pe care nu toti soferii le recicleaza. De asemenea, alimentarea este precisa si se elimina astfel inconvenientul ca multi dintre soferi reusesc sa toarne un sfert din lichid pe langa recipientul autovehicului”, a declarat Corneliu Birtok Baneasa.

Potrivit inventatorului devean, „Good Fill” a obtinut medalia de aur cu felicitarile juriului la Salonul International de Inventii de la Geneva, dar si premiul pentru „Cea mai buna inventie” acordat de delegatia Iranului, precum si premiul special acordat de delegatia Republicii Moldova.

„Juriul international a apreciat impactul ecologic asupra mediului prin eliminarea ambalajelor PET. Delegatia FIRI – IRAN a apreciat metoda si ergonomia procedurii de alimentare cu solutie de parbriz a inventiei <<Good Fill>>. Delegatia AGEPI a Moldovei a apreciat versatilitatea si aplicabilitatea inventiei in functie de piata de consum”, a mai declarat inventatorul devean.

In filmul de prezentare a inventiei sale, Corneliu Birtok Baneasa a ales sa amplaseze dispozitivul intr-o statie de carburanti, langa o pompa de benzina. Dispozitivul are forma unei picaturi, aproximativ doi metri inaltime si este prevazut cu mai multe pompe in functie de tipul de lichid de parbriz dorit de soferi.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentBasescu i-a facut un MARE SERVICIU lui Iohannis!
Articolul următorInmormantare cu SCANDAL! A iesit SHOW la slujba Marioarei Zavoranu!