Acasă Videoclipul zilei VIDEO – Jurnalist LUAT LA BATAIE in Rusia dupa ce a LAUDAT...

VIDEO – Jurnalist LUAT LA BATAIE in Rusia dupa ce a LAUDAT Romania! ”Romanii au salarii mai mari decat rusii!”

Situație incredibilă la postul de televiziune rus TVC. Un jurnalist polonez, Tomasz Maciejczuk, a fost lovit cu pumnul în față în timpul filmărilor show-ului „Votul corect”.

Subiectul discuției era salariile mici din Rusia iar Maciejzuk a afirmat că, din acest punct de vedere, țările est-europene stau mult mai bine decât cea condusă de Vladimir Putin. Unul dintre exemplele date de jurnalistul polonez a fost chiar cel al Romaniei, informează stiripesurse.ro   

„Dacă vorbim despre bani, aș vrea să felicit România pentru victoria sa. Și știți de ce? Pentru că la ora actuală, salariul mediu în România e mai mare decât în Rusia. Și e mai mare și în Letonia”, a spus Maciejczuk. Întrebat despre situația actuală din Ucraina, Maciejczuk a replicat că „ucrainenii vor să ducă o viață normală, nu să trăiască în rahat, ca voi”.

În urma celor auzite, moderatorul emisiunii, Roman Babaian, l-a lovit peste față cu hârtiile pe care le avea în mână. „Voi sunteți cei care trăiți în rahat”, i-a strigat el lui Maciejczuk. Au urmat apoi scene incredibile, în care Babaian și restul invitatilor au încercat să-l scoată din platou pe jurnalist. Acesta a refuzat, susținând că afirmațiile sale nu sunt mai scandaloase decât cele pe care rușii le fac despre polonezi sau locuitorii țărilor baltice.

Vezi video aici:

Aproape instantaneu, un alt invitat, Ihor Markov, i-a dat un pumn lui Maciejczuk. Markov este un fost parlamentar ucrainean pro-rus, dat în urmărire în prezent de autoritățile de la Kiev pentru că ar fi bătut în 2007, la Odessa, câțiva protestari care se opuneau înălțării unui monument al împărătesei Ecaterina cea Mare.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentO profesoara din Iasi si-a pus copiii sa scrie un eseu. Cand a citit ce a scris o eleva A DAT-O IN JUDECATA!
Articolul următorCOD ROSU de interventie in Arges! Accident GRAV cu doua autobuze in care se aflau aproape 100 de oameni!