Acasă Videoclipul zilei VIRALUL ZILEI – Un avion plin cu romani CANTA COLINDE de Craciun...

VIRALUL ZILEI – Un avion plin cu romani CANTA COLINDE de Craciun in drum spre Anglia!

Crăciunul este la un pas de noi iar pentru a celebra acest lucru mai mulți români au cântat colinde într-un avion, în aplauzele celor care i-au ascultat.

Deşi pleacă la muncă în străinătate, românii nu uită atmosfera de sărbători specifică ţării noastre şi au cântat colinde în avion,  scrie cancan.ro

Vezi video aici:

La această sărbătoare sfântă, toţi creştinii îşi reîmprospătează sufletul cu amintirile copilăriei, revenindu-le în minte zăpezile bogate şi prevestitoare de rod îmbelşugat, colindele şi clinchetele de clopoţei, mirosul proaspăt de brad, dar şi de cozonaci, nerăbdarea aşteptării darurilor sub pomul de Crăciun, toate acestea creând o atmosferă de basm, linişte sufletească şi iubire.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentOficial ONU: Romania e o mina de AUR din care se tot extrage pana nu mai ramane NIMIC! Falimentul e INEVITABIL in Romania!
Articolul următorCel mai mare PELERINAJ la mormantul parintelui Arsenie Boca va avea loc in cateva zile! Zeci de mii de credinciosi, din toata tara, sunt asteptati la Prislop!