Acasă ACTUALITATE VIDEO Lei, tigri și hipopotami evadați de la Zoo! Se plimbă pe...

VIDEO Lei, tigri și hipopotami evadați de la Zoo! Se plimbă pe străzile unei capitale!

Locuitorii capitalei Georgiei, Tbilisi, s-au trezit pe strazi cu lei si hipopotami, dupa ce inundaţii au distrus cuştile de la Zoo, determinând autorităţile să avertizeze locuitorii să rămână în casele lor, duminică, relatează AP, în pagina electronică.

Cel puţin opt persoane au murit în acest dezastru, inclusiv trei angajaţi ai grădinii zoologice, iar zece sunt date dispărute, potrivit Mediafax.

Un hipopotam a fost încercuit într-una dintre principalele pieţe ale oraşului şi tranchilizat, au afirmat reprezentanţii grădinii zoologice. Au fost capturate şi alte animale, dar nu se ştie clar câte mai sunt în libertate. Mai mulţi urşi şi lupi se numără printre animalele care au evadat din cuşti în timpul inundaţiilor generate de ploile abundente însoţite de rafale puternice de vânt.

Pentru moment nu este clar dacă cele opt persoane au murit din cauza inundaţiilor sau a atacurilor animalelor. Grădina zoologică a precizat că printre victime se numără Guliko Citadze, un îngrijitor care şi-a pierdut un braţ în urma unui atac al unui tigru, luna trecută.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentO bomba sexy de la noi a ajuns subiect de examen la Evaluarea Nationala!
Articolul următorTop patru motive pentru care BARBATII ajung sa aiba amante!