30.5 C
București
luni, iulie 8, 2024
AcasăDivertismentVideoclipul zileiVIDEO - NASA acuzata ca ascunde un OZN imens! Google ar avea...

VIDEO – NASA acuzata ca ascunde un OZN imens! Google ar avea DOVEZILE!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Cine este Gemini, concurentul lui ChatGPT?

Compania americana Google a prezentat chatbot-ul Gemini, principalul concurent...

Google sterge conturile inactive incepand de vineri

Google a anuntat inca din luna mai ca incepand...

Nu e film! NASA: Un asteroid periculos trece zilele acestea la ”o aruncătură de băț” pe lângă Pământ

O piatră spațială gigantică, „potențial periculoasă”, mai mare decât...
Marele secret al celor de la NASA a fost dezvăluit de cei de la Google Maps. Americanii ar fi construit un hambar care adăpostește o navă extraterestră lungă de 30 de metri în celebra zona 51.

Asta se vede pe Google Maps, susține un ufolog. Un cercetător al fenomenelor extraterestre susţine că a descoperit existența unui OZN. El a folosit opțiunea „călătorie în timp” din aplicaţia Google Maps care i-a dovedit faptul că americanii au construit lângă celebra bază militară Zona 51 un hambar care ar putea adăposti un OZN.

Un cercetător al fenomenelor extraterestre, Scott Waring, crede că într-un hambar de lângă Zona 51 se ascunde un OZN. Spre deosebire de alți cercetători, el nu a investigat fotografiile NASA, ci a folosit aplicaţia Google Maps. Într-un material video, cercetătorul a arătat cum a folosit opțiunea „călătorie în timp” a site-ului și a descoperit că în câțiva ani a fost construit un hambar care adăpostește o navă extraterestră lungă de 30 de metri.

Aceasta este localizată mai exact în Zona S4, lângă Zona 51, care a intrat în atenția publicului în anii 1980 când americanii au fost acuzați că ascund aici dovezi ale existenței vieții extraterestre, scrie click.ro.

 

Ultimele stiri