Acasă Videoclipul zilei VIDEO – NASA acuzata ca ascunde un OZN imens! Google ar avea...

VIDEO – NASA acuzata ca ascunde un OZN imens! Google ar avea DOVEZILE!

21
Marele secret al celor de la NASA a fost dezvăluit de cei de la Google Maps. Americanii ar fi construit un hambar care adăpostește o navă extraterestră lungă de 30 de metri în celebra zona 51.

Asta se vede pe Google Maps, susține un ufolog. Un cercetător al fenomenelor extraterestre susţine că a descoperit existența unui OZN. El a folosit opțiunea „călătorie în timp” din aplicaţia Google Maps care i-a dovedit faptul că americanii au construit lângă celebra bază militară Zona 51 un hambar care ar putea adăposti un OZN.

Un cercetător al fenomenelor extraterestre, Scott Waring, crede că într-un hambar de lângă Zona 51 se ascunde un OZN. Spre deosebire de alți cercetători, el nu a investigat fotografiile NASA, ci a folosit aplicaţia Google Maps. Într-un material video, cercetătorul a arătat cum a folosit opțiunea „călătorie în timp” a site-ului și a descoperit că în câțiva ani a fost construit un hambar care adăpostește o navă extraterestră lungă de 30 de metri.

Aceasta este localizată mai exact în Zona S4, lângă Zona 51, care a intrat în atenția publicului în anii 1980 când americanii au fost acuzați că ascund aici dovezi ale existenței vieții extraterestre, scrie click.ro.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos