Acasă Videoclipul zilei VIDEO-O femeie a dat intentionat peste un politist, motocicleta acestuia explodand la...

VIDEO-O femeie a dat intentionat peste un politist, motocicleta acestuia explodand la impact

295


Femeia care a provocat accidentul din Buzău în care o motocicletă a Poliţiei a ars complet, iar un poliţist a fost rănit a fost arestată preventiv de magistraţii Judecătoriei Buzău, pentru tentativă de omor prin ultraj şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor. Decizia nu este definitivă.

Anda Vlădescu, de meserie psiholog, şoferiţa de 32 de ani care a provocat, miercuri seară, accidentul în urma căruia o motocicletă a Poliţiei a fost distrusă complet, iar agentul care o urmărea a fost rănit uşor a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Decizia judecătorilor poate fi contestată.

Miercuri seară, în jurul orei 19.30, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Unirii din municipiu, pe sensul de mers Buzău spre Ploieşti, o femeie de 32 de ani din Berca ar fi schimbat direcţia de deplasare cu intenţia de a acroşa un motociclist de 29 de ani, care conducea o autospecială de Poliţie şi care se deplasa în acelaşi sens. În urma impactului, motocicleta a ricoşat într-un alt autoturism şi a luat foc.

Din primele cercetari a reieşit că poliţistul, aflat în serviciu, efectuase anterior semnal de oprire către şoferiţă, semnal pe care aceasta nu l-a respectat. Mai mult, şoferiţa l-a acroşat cu autoturismul şi, după producerea accidentului, a părăsit locul faptei, continuându-şi deplasarea pe direcţia Buzău-Ploieşti, fiind oprită după câţiva kilometri de alte echipaje plecate în urmărirea sa.

Poliţistul de 29 de ani de ani, venit la Buzău prin transfer de la Brigada Rutieră a Capitalei, fost coleg cu Bogdan Gigina, ar fi observat defecţiuni la autoturismul Fiat condus de tânără pe străzile oraşului şi ar fi venit după ea cu intenţia de a o opri. La ieşirea din oraş, pe Calea Eroilor, femeia ar fi schimbat brusc direcţia de mers, a acroşat motocicleta de poliţie pe care a proiectat-o într-un taxi ce se deplasa pe sens opus. În urma impactului, motocicleta a luat foc iar poliţistul a fost aruncat pe asfalt câţiva metri.

Potrivit reprezentanţilor IPJ, şoferiţa de 32 de ani a fost iniţial reţinută pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor sub forma ultrajului şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos