Acasă Videoclipul zilei VIDEO-Purtătorul de cuvânt al PSD: ”O să primească o p… în c…...

VIDEO-Purtătorul de cuvânt al PSD: ”O să primească o p… în c… toți”

La sfârșitul Comitetului Național Executiv (CExN) al PSD, purtătorul de cuvânt al partidului Lucian Romașcanu a avut o ieșire nervoasă la adresa jurnaliștilor care ieșiseră din sală. ”O să primească o p… în c… toți”, a spus oficialul PSD, transmite site-ul știrileprotv.ro

Ascultă mai jos înregistrarea de la minutul 1.18:

https://www.facebook.com/321280267596/videos/313932193016857

Lucian Romașcanu nu știa că microfoanele sunt pornite și a comentat gestul jurnaliștilor prezenți care au decis să iasă din sală pentru declarațiile lui Eugen Teodorovici, candidat la șefia PSD, în condițiile în care liderul interimar Marcel Ciolacu nu a venit să expună el concluziile CExN.

”E un pic jignitor, ai purtător de cuvânt care vine să-ți dea niște informații. Dacă nu spune Ciolacu nimic, ce faci? Nu dai nimic? Ce faci cu publicul tău care vrea informații? Unde e omul nostru de la cameră, frate? Ăsta este sfârșitul unei frumoase prietenii. O să primească o p… în c… toți”, a declarat Romașcanu.

O angajată de la Biroul de Presă al PSD a râs și a comentat: ”Nici aia, poate le place”, la care Romașcanu a răspuns: ”S-ar putea, da”.

Lucian Romașcanu este senator PSD de Buzău din 2016 și a fost ministru al Culturii în Guvernul Mihai Tudose. Romașcanu este purtător de cuvânt al PSD din aprilie 2020.

Citește integral pe știrileprotv.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPrimaria Sibiu se implica in proiecte educative dedicate maselor: PetRică, Tanti Rezi, BioRel, Mărie-Hârtie și Miticlă merg în cartierele Sibiului
Articolul următorOrganizatia Mondiala a Sanatatii a anuntat data la care pandemia de coronavirus va sfarsi