Acasă Romani in strainatate VIDEO – O fetita de 10 ani din Romania este NOUA SENZATIE...

VIDEO – O fetita de 10 ani din Romania este NOUA SENZATIE muzicala a Angliei!

O româncă în vârstă de numai 10 ani face senzație la un concurs de muzică din Anglia. Andreea Viliman este acum unul dintre favoriții competiției Factor Essex, ajunsă la a șaptea ediție, care reunește 32 de tineri talentați din zona de est a Angliei. Andreea este și singura străină din competiție.

Acum patru săptămâni, Andreea a avut primul ei show live, la săptămâna Rock and Roll de la Factor Essex, iar atât juriul, cât și publicul, au îndrăgit-o pe loc. „Andreea are un suflet de aur”, a spus una dintre fostele sale profesoare, actrița Elena Harding, pentru ziarulromanesc.net. „Andreea e tare scumpă, talentată și muncitoare”, a continuat ea.

În cele două luni care s-au scurs de la începerea competiției, Andreea a devenit una dintre principalele favorite, iar înainte de semifinale a primit un Golden Buzz, de la unul dintre jurați. Asta înseamnă că a trecut în etapa următoare, adică în semifinală, fără să mai aibă nevoie de voturile publicului și ale juriului.

Andreea a trecut fără nicio problemă și de semifinală, iar acum va evolua în finala de duminică, 6 noiembrie, de la Southend-on-Sea, Talk Nightclub, Lucy Road, SS1 2AU. Maria Viliman, mama Andreei, a ținut să mulțumească pe această cale și comunității românești, care a sprijinit-o pe Andreea și a votat-o pe Facebook.

Vezi video aici:

Andreea studiază canto de doi ani, iar participarea la concurs a fost ideea profesoarei sale, care o susține foarte mult. „Andreea își dorește foarte mult să continue cariera muzicală, a compus și un cântec, face dans”, a mai spus Maria Viliman.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentVIDEO – S-a intors roata! Italienii SE ROAGA de romani sa nu plece din Italia! ”O sa fie foarte mult de munca, avem nevoie de voi!”
Articolul următorRazboiul DEGENEREAZA! Liderul ISIS ORDONA: Atacati Turcia!