6.2 C
București
miercuri, februarie 21, 2024
AcasăDivertismentVideoclipul zileiVIDEO-Olandezi umiliti de autoritatile romane dupa ce au venit pana in Bacau...

VIDEO-Olandezi umiliti de autoritatile romane dupa ce au venit pana in Bacau pe urmele unei biciclete furate!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Toti porcii sunt pe tiktok si facebook! Se vand intre 16 si 21 de lei in viu

Pentru cei care asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna...

Doi olandezi au venit în România, dar nu cu scop turistic, ci pentru a recupera o bicicletă dispărută din ţara lor şi al cărei semnal GPS s-a activat în Bacău. Deşi au găsit garajul unde vehiculul e închis, olandezii nu au reuşit să o recupereze. Tinerii au filmat întreaga aventură şi au postat-o pe internet. Şi cum se întâmplă de obicei în poveştile cu detectivi, olandezii reclamă lipsa de sprijin din partea poliţiştilor români.

Autointitulaţi „vânători de biciclete furate”, tinerii olandezi au verificat de unde vine semnalul GPS al vehiculului dispărut. Următorul pas: biletele de avion către România.

Semnalul venea din Bacău, iar vânătorii olandezi au început să discute cu toţi comercianții locali de biciclete la mana a doua.

Au ajuns, în cele din urmă, la ușa unui garaj. Un vecin a luat legătura cu proprietarul, dar când acesta a aflat despre ce este vorba, convorbirea s-a încheiat abrupt.

Olandezii nu s-au lăsat cu una cu doua și au cerut sprijinul polițiștilor din Bacau.

Cum autoritățile române nu i-au ajutat prea mult, vânătorii de biciclete furate au plecat acasă cu mâna goală. Filmul aventurii lor pe teritoriul României a ajuns însă pe internet şi s-a viralizat… mii de europeni comentând pe seama lipsei de reacţie a autorităţilor române. De cealaltă parte, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bacău transmite că nicio plângere oficială nu a fost înregistrată la instituţie.

Sursa: digi24.ro

Ultimele stiri