Acasă Videoclipul zilei VIDEO-Putin nu-si poate controla o mana si piciorul, semne evidente de boala...

VIDEO-Putin nu-si poate controla o mana si piciorul, semne evidente de boala neurologica!

6657

Președintele rus Vladimir Putin a fost surprins de camerele de luat vederi în timp ce îi tremurau mâinile și picioarele, într-o întâlnire recentă cu omologul său din Belarus. Imaginile au provocat noi speculații că președintele rus ar putea avea boala Parkinson.

Zvonurile că liderul de la Kremlin are o formă de boală degenerativă au stârnit anterior speculații că acesta este motivul pentru care a invadat Ucraina, scrie publicația britanică „Express”.

În timp ce se deplasează pentru a-l saluta pe președintele și aliatul său bielorus în conflictul din Ucraina, Alexandr Lukașenko, mâna lui Putin face o mișcare „care ar putea fi privită ca un spasm”.

Președintele rus apare nesigur în picioare, mergând țeapăn și ținându-și echilibrul de pe un picior pe altul.

VIDEO AICI

Visegrad24, care a publicat prima dată imaginile, a comentat că este „probabil cel mai clar videoclip cu ceva în neregulă cu sănătatea lui Putin”. Publicația și-a îndemnat cititorii să „se uite la tremuratul picioarelor și mâinilor lui”, care a reînnoit speculațiile despre sănătatea lui.

Săptămâna trecută, un videoclip cu Putin întâlnindu-se cu ministrul său apărării, Serghei Șoigu, l-a arătat pe liderul de la Kremlin ținând strâns masa în mâini, în cea mai mare parte a întâlnirii.

Acest lucru a dus la apariția speculațiilor că Putin încerca să limiteze efectele vizibile ale tremuratului, de care bolnavii de Parkinson suferă prin încordarea involuntară a mușchilor din zona afectată.

Emily Deans, medic și psihiatru din Massachusetts, a precizat că este „cel mai anormal videoclip de până acum”.

Un alt medic a scris pe Twitter că l-a putut vedea pe Putin „mergând oarecum rigid, lent, ușor instabil”, precum și o „paralizie a mâinii drepte” și un „tremur la mâna stângă”.

Ei au adăugat că acestea păreau a fi semnele obișnuite ale bolii Parkinson.

Rory Cellan-Jones, fost corespondent BBC diagnosticat cu Parkinson, a precizat că sunt „simptome clare ale bolii”.

Sănătatea lui Putin a fost subiectul speculațiilor de ceva vreme, dar a devenit o preocupare mai proeminentă de când a ordonat invadarea Ucrainei.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos