Acasă Videoclipul zilei VIDEO- Sfidare pentru Putin, care se ascunde in buncar: Zelenski și premierul...

VIDEO- Sfidare pentru Putin, care se ascunde in buncar: Zelenski și premierul Marii Britanii au resit la plimbare prin Kiev

1550

Ministerul Apărării din Ucraina a publicat imagini cu premierul Marii Britanii, Boris Johnson, şi cu preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, care se plimbă prin Kiev şi stau de vorbă cu oamenii.

”Aşa arată democraţia. Aşa arată curajul”, au transmis oficialii de la Kiev.

Şi premierul britanic a postat imagini cu deplasarea prin Kiev alături de un mesaj de apreciere: ”Ucrainenii au curajul unui leu. Preşedintele Zelenski a dat răcnetul acestui leu. Regatul Unit este de neclintit alături de poporul ucrainean”.

Ministerul Apărării din Ucraina a publicat, sâmbătă seară, imagini de la vizita premierului Boris Johnson la Kiev.

”S-au plimbat prin centrul Kievului şi au vorbit cu oamenii obişnuiţi. Aşa arată democraţia. Aşa arată curajul. Aşa arată prietenia adevărată între popoare şi între naţiuni”, este mesajul transmis de minister, pe contul de Twitter.

În clipul de peste 2 minute, cei doi oficiali se plimbă prin capitala Ucrainei, iar la un moment dat Boris Johnson dă mână cu un bărbat care-i mulţumeşte pentru ajutor, spune că este foare bucuros să-l întâlnească şi se declară un iubitor al Marii Britanii.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos