Video-Reactie foarte urata a lui Dan Voiculescu la adresa jurnalistului Malin Bot, cand aude cuvantul infractor!

20
Scene incredibile au avut loc azi, la Romexpo, acolo unde are loc târgul de carte Gaudeamus. Dan Voiculescu şi-a lansat cartea „Lupta politică”, primul eveniment public al fostului senator de la ieşirea din închisoare. Evenimentul de lansare a cărții “Lupta politică”, vol.II, apărută la editura RAO, a avut parte de un scandal uriaș.

Înainte de a ajuns în incintă, Voiculescu a fost abordat de jurnalistul Mălin Bot, care i-a adresat o serie de întrebări. Voiculescu, în schimb, i-a pus mâna la gură acestuia.

Cartea lui Dan Voiculescu, un volum de 382 de pagini, costă 50 de lei şi cuprinde la final fotografii personale ale autorului.

Iată schimbul de replici dintre cei doi:

”Mălin Bot: Suntem la Romexpo unde a venit domnul Dan Voiculescu…

Dan Voiculescu: Cu copilul…

Mălin Bot: Să-şi lanseze cartea. Infractorul Dan Voiculescu care a fost condamnat la 10 ani de închisoare şi s-a eliberat din penitenciar fără să facă măcar trei ani de puşcărie. (îi pune mâna la gură) Şi pentru că ar fi scris 11 cărţi în 12 luni şi voiam să îl întreb pe domnul Dan Voiculescu, căruia i se mai spune şi Felix, cum a scris cărţile alea.

Dan Voiculescu: Cu mâna.

Mălin Bot: Când aţi ieşit din penitenciar aţi spus că v-aţi creat un biotop şi că aţi stat cu ochii închişi jumătate din timp

Dan Voiculescu: Corect!

Mălin Bot: Cum aţi scris? Că dacă aţi stat cu ochii închişi jumătate din timp înseamnă că în şase luni de zile aţi scris 11 cărţi. Cum aţi reuşit această performanţă?

Are bilet?

Mălin Bot: Sunt de la presă.

Dan Voiculescu: Şi nu ai nevoie de bilet?

Mălin Bot: Nu!

Dan Voiculescu: Vorbeşte acolo.

Mălin Bot: Cum aţi reuşit această performanţă?

Dan Voiculescu: Cu grijă!

Mălin Bot: Domnul Voiculescu este un reprezentant al biotopului de corupţie despre care v-am vorbit ieri în protestul de la Parlament. Reprezentantul aripii Securităţii de bussines. Ştiţi toată istoria domnului Voiculescu care se ascunde după mine.

Dan Voiculescu: Haaa!

Mălin Bot: De ce vă ascundeţi domnule Voiculescu?

Dan Voiculescu: Nu mă ascund, dragă. Mă uit la tine cât de inteligent eşti.

Mălin Bot: Suntem oameni mari.

Dan Voiculescu: Ce inteligent eşti! Ai şcoală?

Mălin Bot: Ca de la jurnalist la infractor.

Dan Voiculescu: Ai şcoală?

Mălin Bot: Am şcoală, de jurnalism, la Timişoara.

Dan Voiculescu: Ce frumos oraş!

Mălin Bot: Mălin Bot mă numesc.

Dan Voiculescu: Domnul Bot…Felicitări!

Mălin Bot: Aţi văzut atitudinea domnului Voiculescu. Nu mi-a răspuns! Nu i-a spus cum a reuşit să scrie în penitenciar 11 cărţi în 6 luni de zile în condiţiile în care, aşa cum spunea dânsul şi-a creeat un biotop în care a stat cu ochii închişi jumătate din timp. Ceea ce înseamnă că a scris cele 11 cărţi în…nu ştim când le-a scris că a şi dormit în această perioadă, a şi mâncat. ”

 

Sursa: stiripesurse.ro