Acasă Stirea zilei VIDEO – Romanca Laura Bretan are America la picioare! Toti au ramas...

VIDEO – Romanca Laura Bretan are America la picioare! Toti au ramas muti cand au auzit-o in FINALA!

Laura Bretan, românca de 14 ani care și-a impresionat până la lacrimi conaționalii cu vocea ei la ”Românii au talent”, se află la un pas de marele premiu de la ‘America’s Got Talent’. Marți, 13 septembrie 2016, a avut loc marea finală, unde Laura a avut o performanță de un milion de dolari.

Îmbrăcată ca o Cenușăreasa, Laura Bretan a interpretat melodia „O, Mio Babbino Caro”, aceeași pe care a cântat-o în preselecțiile pentru Românii au talent, iar opțiunea s-a dovedit una cât se poate de inspirată, reușind să atragă numai cuvinte de laudă.
Simon Cowell, cel mai aprig jurat al concursului,  a exclamat după interpretarea Laurei Bretan, că el nu știe prea multe despre muzica clasica, dar „ceea ce știu este că vedem pe cineva care are un talent extraordinar”.

Ai fost genială. Tu ai fost perfectă. Aceasta a fost o performanță de milioane de dolari. Am văzut patru spectacole de milioane de dolari”, a remarcat Howie Mandel.

Fiecare notă te-a lovit cu atâta acuratețe … Ce performanță”, a declarat și Mel B.

În seara asta, arăți ca o prințesă, dar ai condus scena ca o regină…”, a fost reacția lui Heidi Klum.

Laura Bretan se luptă cu alți nouă finaliști pentru marele premiu: Jon Dorenbos, Viktor Kee, Sofie Dossi, Linkin’ Bridge, The Clairvoyants, Brian Justin Crum, Sal Valentinetti, Grace VanderWaal și Tape Face.

Votul este încă deschis. Fanii pot vota prin intermediul aplicației „America Got Talent”, nbc.com, pagina de Facebook a show-ului, Google, dar și prin telefon. Marele câștigător va fi anunțat miercuri seara, în a doua parte a finalei America’s Got Talent.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentTRAGEDIE! Un cunoscut om de afaceri GASIT SPANZURAT!
Articolul următorUnul dintre cei mai PERICULOSI interlopi romani, urmarit international aproape 10 ani, s-a intors in Romania si RADE IN FATA politistilor!