VIDEO – Salariile medicilor cresc cu 50 la suta intr-un an! Politistii cer si ei MARIREA!

27

Guvernul a decis sa majoreze cu 25% salariile medicilor incepand cu luna octombrie. Masura va fi adoptata miercurea viitoare, intr-o sedinta de Guvern.

„Putem de la 1 octombrie sa aplicam o crestere de 25% pentru tot personalul din sistemul sanitar, asta inseamna 181.000 de persoane in reteaua Ministerului Sanatatii si peste 13.000 persoane in ministerele si institutiile care au propriile retele, ca Apararea, SRI, etc”, a anuntat miercuri premierul Victor Ponta.

În 2016 Guvernul intentioneaza sa majoreze cu inca 25% salariile din sistemul medical. Impactul bugetar este de 1,7 miliarde de lei anual.

Acum şi poliţiştii solicită majorarea cu 25 la suta a salariilor. Dumitru Coarnă, preşedintele sindicatului poliţiştilor a anunţat într-o intervenţie telefonică la Antena 3 că la întâlnirea pe care o vor avea cu ministrul Gabriel Oprea vor solicita majorarea salariilor cu 25%.


 

Citeste si:

Scrisoarea deschisa a unui PACIENT catre DOCTORII din Romania: Cum v-aţi simţi dacă pompierul ar aştepta “Plicul”, stând cu cisterna plină lângă flăcări?

Doctorii i-am AMPUTAT mainile si picioarele acestei tinere dupa ce a fost muscata de o CAPUSA! Se gaseste si in Romania!

Scrisoarea unui tanar doctor roman catre pacienti: Inteligentilor, ce o sa mai plangeti voi dupa PLIC!


 

 

Transparenta face diferenta