Acasă ACTUALITATE Doctorii i-am AMPUTAT mainile si picioarele acestei tinere dupa ce a fost...

Doctorii i-am AMPUTAT mainile si picioarele acestei tinere dupa ce a fost muscata de o CAPUSA! Se gaseste si in Romania!

O americancă și-a pierdut ambele mâni și ambele picioare după ce a fost pișcată de o căpușă. Femeia nu a observat la timp pișcătura, care i-ar fi putut fi fatală.

Jo Rogers, de 40 de ani, din Oklahoma, Statele Unite, și-a îndeplinit un vis mai vechi, când a plecat într-o drumeție pe Natural Falls State Park.

Însă, această excursie avea să-i schimbe viața pentru totdeauna.


Citeste si:

Era SANATOS TUN si puternic precum UN TAUR! La doar 24 de ani a MURIT muscat de o capusa!

Un cunoscut jurnalist din Romania a murit la doar 36 de ani!

Zece plante ucigase pe care le ingrijim „linistiti”!


Femeia a plecat împreună cu soțul ei, Keith, pe munte, pe 4 iulie, de Ziua Americii. Când s-au întors acasă, Jo a început să se simtă brusc rău, scrie ziarul Bild. Crezând că e o simplă răceală, femeia nu s-a tratat corespunzător.

După câteva zile de febră și stare de vomă, soțul a dus-o la spital. Acolo, medicii au testat-o de meningită, dar în zadar. Într-un final, femeia a aflat că fusese infectată cu un virus după ce a fost mușcată de o căpușă.

Cangrena i-a cuprins membrele, iar doctorii au fost nevoiți să i le amputeze.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentIMAGINI SOCANTE – Intr-un cimitir din Dej cadavrele au inceput sa iasa afara din cripte!
Articolul următorEpiscopul de Giurgiu II AFURISESTE pe cei care vor sa ridice o moschee in Moldova: Nu se poate construi in Tara Voievozilor!