Acasă ACTUALITATE FOTO – La Tianjin, in China, a explodat o BOMBA ATOMICA iar...

FOTO – La Tianjin, in China, a explodat o BOMBA ATOMICA iar autoritatile MUSAMALIZEAZA cazul!

Tot mai multi experti internationali spun ca la Tianjin, in China, a explodat de fapt o bomba atomica, iar autoritatile vor sa musamalizeze cazul. 

Toate probele ramase in urma exploziei uriase indica faptul ca explozia a fost una vizibila din spatiu, sigura explicatie plauzibila fiind o bomba atomica. In plus, radiatiile descoperite pe urma indica exact acelasi lucru.

Exploziile uriașe din China, care au avut loc miercuri noaptea, s-au văzut din spațiu. O serie de fotografii șocante cu deflagrațiile din Tianjin au fost date publicității de Stația Spațială Internațională, potrivit Daily Mail.

Armata chineză recunoaște oficial că la Tianjin erau depozitate sute de tone de cianuri extrem de toxice. Iar bilanţul exploziilor creşte de la zi la zi.


Citeste si:

EXPLOZIE in New York: Doua cladiri s-au PRABUSIT. Doi morti si 20 de raniti! FOTO + VIDEO

Un oficial SUA spune ca Razboiul Nuclear este INEVITABIL! ”China si Rusia nu pot fi VASALE SUA”


Poliția a confirmat prezența cianurii de sodiu, care este fatală atunci când este inhalată și ingerată. Autoritățile au cerut evacuarea imediată a populației pe o arie de 9 kilometri din cauza unei posibile contaminări.

Bilanțul tragediei a ajuns la 104, potrivit Associated Press, între care 21 de pompieri. Încă nu se cunoaște numărul pompierilor dispăruți.

Flăcările sunt vizibile și astăzi, iar mai multe explozii minore au avut loc și sâmbătă.

Specialiştii caută explicaţii pentru producerea tragediei. „Am prelevat probe din sol şi din aer din zona unde au avut loc exploziile, cu excepţia unor locuri care sunt şi acum inaccesibile”, a declarat un expert.

Potrivit analizelor de până acum, în apa din zonă s-au detectat valori periculoase de cianură, însă nu şi în aer. Autorităţile au dispus noi evacuări pe o rază de trei kilometri faţă de epicentrul deflagraţiilor.

Cianurile se folosesc de obicei în industria minieră.

 

tianjin

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentEpiscopul de Giurgiu II AFURISESTE pe cei care vor sa ridice o moschee in Moldova: Nu se poate construi in Tara Voievozilor!
Articolul următorTanara de doar 17 ani gasita MOARTA intr-un parc din Craiova!