ACTUALITATE

ANUNT OFICIAL: Romania intra in cursa inarmarii si cumpara NAVE de RAZBOI!

Ministrul apararii a anuntat cu ocazia Zilei Marinei ca tara noastra va cumpara nave noi de razboi, conform Ziare.com.

Mircea Dusa a afirmat că în ultimii doi ani bugetul alocat Fortelor Navale a fost de patru ori mai mare, ceea ce a dus atat la imbunatatirea instruirii militarilor marinari, cat si la modernizarea bazei tehnico-materiale a Marinei.

Dusa a precizat ca, in 2015, va continua procesul de modernizare a celor doua fregate ale tarii noastre – Regele Ferdinand si Regina Maria – si vor fi achizitionate si nave noi.


 

Citeste si:

Romania si Republica Moldova ISI FAC ARMATA comuna!

Putin a semnat decretul! Rusia isi FACE ARMATA noua, de MERCENARI!


 

„La Fortele Navale bugetul a fost marit de patru ori, astfel incat, pe langa programul de instruire si pregatire a militarilor marinari, sa acordam o atentie deosebita modernizarii bazei tehnico-materiale a Marinei. Sunt programate in acest an sa intre in procesul de modernizare, etapa a doua, cele doua fregate. Avem in vedere sa achizitionam si nave noi, nave de lupta si remorchere, care sa ne permita sa manevram navele noastre in port, astfel incat sa nu mai inchiriem nave de la alti agenti economici.”, a declarat Dușa, citat de Ziare.com.

Potrivit acestuia, când vorbim de modernizarea Marinei Militare vorbim si de inzestrarea cu armament de ultima generatie, crearea structurilor necesare pentru apararea litoralului romanesc si a granitelor pe apa ale Romaniei, se mai arată în sursa citată.

Ultimele stiri

Spre TOP